*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Heiko Junge/SCANPIX

Mame Biram Dioufs United-eventyr kan være over. Men et nytt starter.

18.07.11 11:20

Solskinnet og bølgesuset mangler, men det er likevel ingen tvil om at det er sommer. Det kan overgangsvinduet i Premier League bekrefte.

Superspissen Sergio Agüero er den første som, på denne grå julidagen, minner oss om at det er - som Postgirobygget så fint sier det - sommer på jorden. Atletico Madrid-spilleren ønsker seg så gjerne til den engelske ligaen at han er villig til å gå ned i lønn for å spille for Manchester City.

Arsenal møter Köln i en vennskapskamp lørdag, og Arsène Wenger regner med at det blir med Cesc Fabregas i troppen, selv om spanjolen stadig ryktes å være på vei til Barcelona.

Fabregas selv trygler London-klubben om å la ham gå.

Tottenham har gjort det klart at Peter Crouch kan selges denne sommeren, og spissen kan dermed finne på å gå til nyopprykkede Queens Park Rangers.

Tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves nærmer seg en avtale med West Bromwich.

Everton ønsker å låne danske Nicklas Bendtner fra Arsenal.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Den tidligere Molde-spilleren, Mame Biram Diouf, som gikk til Manchester United i 2009, er i ferd med å signere en permanent avtale med Blackpool.

Newcastles spissproblemer kan ha en løsning ved navn Daniel Sturridge. Alan Pardew ønsker å låne Chelsea-spilleren kommende sesong.

Liverpool jakter, sammen med Aston Villa og Juventus, på Fiorentina-vingen Juan Manuel Vargas.

Og mens de fleste klubbene er godt i gang med sommerens store shoppingtur, må Blackburn sitte stille på solsenga å sikle. Klubbens indiske eier har fått beskjed fra banken om at gjelden må ned før de kan bruke mer penger.

Salomon Kalou mener Chelsea kan, men ikke trenger å handle nye spillere. Spissen har sagt til den nye manageren på Stamford Bridge, Andre Villas-Boas, at de ikke trenger forsterkninger for å vinne tilbake Premier League-trofeet.

Samtidig kan London-klubben endelig få et glimt av en spiller som har vært i klubben i seks år. Slobodan Rajkovic har ikke tillatelse til å spille i England, men er med Chelsea på sesongoppkjøringen i Asia, og kan endelig få muligheten til å vise seg fram.

Kilder: Daily Mirror, Daily Mail, Talksport, footie-online.co.uk, the Sun

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.