RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge/SCANPIX

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Mame Biram Dioufs United-eventyr kan være over. Men et nytt starter.

Solskinnet og bølgesuset mangler, men det er likevel ingen tvil om at det er sommer. Det kan overgangsvinduet i Premier League bekrefte.

Superspissen Sergio Agüero er den første som, på denne grå julidagen, minner oss om at det er - som Postgirobygget så fint sier det - sommer på jorden. Atletico Madrid-spilleren ønsker seg så gjerne til den engelske ligaen at han er villig til å gå ned i lønn for å spille for Manchester City.

Arsenal møter Köln i en vennskapskamp lørdag, og Arsène Wenger regner med at det blir med Cesc Fabregas i troppen, selv om spanjolen stadig ryktes å være på vei til Barcelona.

Fabregas selv trygler London-klubben om å la ham gå.

Tottenham har gjort det klart at Peter Crouch kan selges denne sommeren, og spissen kan dermed finne på å gå til nyopprykkede Queens Park Rangers.

Tidligere Manchester United-spiller Owen Hargreaves nærmer seg en avtale med West Bromwich.

Everton ønsker å låne danske Nicklas Bendtner fra Arsenal.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Den tidligere Molde-spilleren, Mame Biram Diouf, som gikk til Manchester United i 2009, er i ferd med å signere en permanent avtale med Blackpool.

Newcastles spissproblemer kan ha en løsning ved navn Daniel Sturridge. Alan Pardew ønsker å låne Chelsea-spilleren kommende sesong.

Liverpool jakter, sammen med Aston Villa og Juventus, på Fiorentina-vingen Juan Manuel Vargas.

Og mens de fleste klubbene er godt i gang med sommerens store shoppingtur, må Blackburn sitte stille på solsenga å sikle. Klubbens indiske eier har fått beskjed fra banken om at gjelden må ned før de kan bruke mer penger.

Salomon Kalou mener Chelsea kan, men ikke trenger å handle nye spillere. Spissen har sagt til den nye manageren på Stamford Bridge, Andre Villas-Boas, at de ikke trenger forsterkninger for å vinne tilbake Premier League-trofeet.

Samtidig kan London-klubben endelig få et glimt av en spiller som har vært i klubben i seks år. Slobodan Rajkovic har ikke tillatelse til å spille i England, men er med Chelsea på sesongoppkjøringen i Asia, og kan endelig få muligheten til å vise seg fram.

Kilder: Daily Mirror, Daily Mail, Talksport, footie-online.co.uk, the Sun

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere