RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Arsenal håper en Chelsea-spiller kan bli redningen.

Siden overgangsvinduet stenger onsdag, vil vi oppdatere ryktespalten utover dagen mandag og tirsdag. Onsdag vil vi følge overgangsvinduet i en egen LIVE-sak.

Oppdatert rykte: Harry Redknapp leter etter forsterkninger etter en tung start på sesongen. Ifølge SkySports er Owen Hargreaves aktuell for en overgang til White Hart Lane. Midtbanespilleren ble frigitt av Manchester United etter gjentatte skader og har brukt sommeren til å trene seg i form igjen. West Bromwich har også vist interesse for engelskmannen.

Oppdatert rykte:Martin Jol må kjempe hardt for å beholde Clint Dempsey i klubben. Sevilla skal ha forhørt seg om mulighetene for å hente amerikaneren, melder SkySports. Aston Villa og Paris St Germain er også interessert i Fulham-spilleren.

Oppdatert rykte:Tottenham skal være i ferd med å legge inn et nytt bud på den brasilianske spissen Leandro Damiao. Ifølge rapportene skal Harry Redknapp være villig til å legge rundt 16 millioner pund på bordet. De samme rapportene antyder imidlertid også at budet trolig blir avvist, men at Spurs kan få spilleren i janaur. Les mer om Damiao her .

Oppdatert rykte: Den styrtrike russiske klubben Anzhi Makhachkala skal være villig til å bruke 62 millioner pund på Manchester United-forsvarer Nemanja Vidic: 25 millioner for å kjøpe spilleren og til sammen 37 millioner pund i lønn over fire år. Vi tipper at manager Alex Ferguson fnyser av det hele.

Oppdatert rykte: Arsenal kommer til å hente Gary Cahill, til tross den offentlige priskrangelen med Bolton, men andre kilder sier at Tottenham nå er i førersetet i kampen om midtstopperen gjennom å tilby en god slump penger i tillegg til David Bentley eller Sebastien Bassong i retur.

Oppdatert rykte: Arsenal-forsvarer Armand Traore er i ferd med å gjennomgå den medisinsnke testen før en overgang til QPR.

Oppdatert rykte: Ifølge Sky Sports skal en lang rekke klubber teste om Manchester City er villige til å selge Adam Johnson i løpet av de siste to dagene av overgangsvinduet.

Ikke helt unaturlig er Tottenham og Arsenal to av de lagene som er hete på ryktebørsen mandag.

De to londonklubbene har hatt en mildt sagt dårlig helg og nå begynner det også å haste med tanke på forsterkninger dette overgangsvinduet.

Mandagens Premier League-rykter vil bli oppdatert utover dagen og onsdag vil Nettavisen følge innspurten av overgangsvinduet LIVE!

Før helgen ble West Hams Scott Parker satt i forbindelse med Tottenham og det ser ikke ut om at ryktene rundt midtbanespilleren skal gi seg med det første. Spurs skal ha fått avslått sitt første bud på Parker, men manager Harry Redknapp er standhaftig og skal nå være villig til å øke budet til seks millioner pund. Så spørs det, da, om ringereven får sin mann i tide?

Flere spillere blir også linket bort fra White Hart Lane. Wilson Palacios skal være en attraktiv mann og Stoke ser nå sitt snitt til å kapre midtbanespilleren. Manager Tony Pullis skal være villig til å legge seks millioner pund på bordet for mannen fra Honduras og slik sett kan han kanskje hjelpe Redknapp med finansieringen av Scott Parker. Ting må uansett skje fort.

Også Peter Crouch kan forsvinne før klokken passerer midnatt onsdag. Steve Bruce og Sunderland skal være interessert i å hente den lange spissen. Også russiske Roman Pavultsjenko kan være på vei bort. Lokomotiv Moskva skal være villige til å legge penger på bordet fra spissen, men får konkurranse fra spanske Espanyol.

Når det gjelder Arsenal, så ser Arsène Wenger på muligheten for å hente en ny stopper til klubben. Åtte baklengs på Old Trafford søndag kveld var ikke akkurat noe høydepunkt i franskmannens managerkarriere. Alex fra londonrival Chelsea skal være tilgjengelig og Wenger håper at et bud på ti millioner pund kan være nok for å hente spilleren til klubben.

Wenger har også sett seg ut Evertons Mikel Arteta som en mulig forsterkning, mens danske Nicklas Bendtner kan være på vei bort fra klubben

Du kan diskutere rykter og annen sport på våre Facebook-sider:

Nå over til røkla.

Christian Poulsen, hentet til Liverpool av Roy Hodgson, har ikke fått mye tillit under nåværende manager Kenny Dalglish og nå kan dansken være på vei bort fra Anfield. Den defensive midtbanemannen har tidligere spilt for Sevilla i La Liga og nå håper en annen spansk klubb, Espanyol, å sikre den utskjelte Liverpool-spillerens tjenester denne sesongen.

En annen som har blitt nevnt i samme åndedrag som Liverpool, er Birminghams Scott Dann. Arsenal skal også ha kikket nærmere på stopperen, men nå ser det ut til at nykommer Queens Park Rangers skal dra det lengste strået i kampen om spilleren. De to storklubbene skal nemlig ikke være like interessert i Dann lenger, noe som londonklubben håper å dra nytte av.

Også Shaun Wright-Phillips kan bli å finne i stripete drakt denne sesongen. Joey Barton, som nylig signerte for QPR, skal nemlig ha overbevist sin tidligere lagkompis i Manchester City om å ta turen tilbake til London. Siden City-stallen renner over av stjerner om dagen, har ikke manager Roberto Mancini plass til den kjappe vingen og mye tyder på at han forsvinner.

Newcastle jakter også forsterkninger og ser mot Italia. Den talentfulle Davide Santon, som tjener til livets opphold i Inter, skal være nær en overgang til Tyneside. Klubben skal også være i ferd med å sikre seg spissen Modibo Maiga. Mannen som spiller for franske Schouax kan komme til å koste manager Alan Pardew rundt sju millioner pund.

Bolton fikk seg en liten smekk, da laget gjestet Liverpool og Anfield denne helgen og manager Owen Coyle har et ønske som å styrke klubbens angrepsalternativer. Bolton mistet svenske Johan Elmander etter forrige sesong og håper nå at nettopp Liverpools David Ngog kan fylle skoene til den blågule spissen. Coyle håper at fire millioner pund skal være nok.

Blackburn har fått en tung start på sesongen og Morten Gamst Pedersens klubb står med null poeng, etter de tre første kampene. Manager Steve Kean mener klubben trenger mer scoringsteft på topp og håpet at Hoffenheims Vedad Ibisevic kunne løse dette. Bosnieren fikk imidlertid ikke innvilget visa for å dra til England på legesjekk og avtalen er i ferd med å kollapse.

Blackburn skal nå være interessert i å snappe opp AIKs Mohamed Bangura. Celtic skal også være ute etter mannen som er verdsatt til to millioner pund.

Fulham er en annen klubb som har vært en smule beskjedene i poengfangsten og Martin Jol ønsker å styrke forsvaret, mens han kan. Zdenek Grygera, for tiden ansatt i Juventus, er én mann den nederlandske manageren kikker nærmere på. Også spissen Cameron Jerome fra Birmingham og Crystal Palaces unggutt Wilfried Zaha skal stå på ønskelisten til Fulham.

Nettavisen følger innspurten på overgangsmarkedet! Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil. Gå ikke glipp av nyheter om mulige overganger til din klubb!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, The Guardian, The Independent, Daily Mail, Daily Record, Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere