RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Mike Egerton / Pa Photos
Sist oppdatert:
Carlos Tevez er fortsatt en god kilde til rykter og spekulasjoner.

En av sommerens store overgangssagaer i Premier League omhandlet Carlos Tevez. Den argentinske spissen hadde gitt beskjed om at han ønsket seg bort fra Manchester City, men da tiden rant ut på slutten av vinduet, satt den godeste Tevez fortsatt igjen med en lyseblå drakt. Neste sjanse for å flytte på seg er i januar og spissen skal fortsatt være fast bestemt på å reise.

Den italienske toppklubben Inter, som har fått en svært dårlig start på sesongen og nylig sparket trener Gian Piero Gasperini, skal være interessert i å hente City-stjernen. Inter skal også ha vært på banen i sommer, uten at det ble noen løsning. Italienerne ønsker imidlertid først å kvitte seg med måljeger Diego Milito, for å frigjøre midler til å møte Tevez' lønnskrav.

City-manager Roberto Mancini har hele veien vært klar på at den tidligere West Ham-spilleren fortsatt har en framtid på Etihad Stadium og vurderer å bruke spissen allerede til Champions League-oppgjøret mot tyske Bayern München. Mario Balotelli har som kjent fortsatt karantene i europacupen og dette kan gi Tevez en mulighet til å imponere den skjerfkledte manageren.

Tevez kom til Manchester City fra rival Manchester United, men noen retur til Old Trafford er nok helt utenkelig. Sir Alex Ferguson foretrekker unge fremadstormende spillere og har nå Aston Villas Barry Bannan i kikkerten. 22-åringen har tidvis imponert for Birmingham-klubben og skotten har fått med seg dette. Bannan kan trolig også bli en forholdsvis rimelig mann.

Arsenal planlegger også nye framstøt i januar og Valencias Daniel Parejo er en mann som hyppig har blitt nevnt i forbindelse med londonklubben. Arsenal skal allerede har vært i kontakt med 22-åringens representanter og en avtale kan være på trappene. Parejo er et produkt fra Real Madrids ungdomsakademi og har tidligere vært på lån i Queens Park Rangers.

Arsène Wenger skal angivelig også stå klar til å kuppe Tottenhams Rafael van der Vaart. Italienske Milan skal imidlertid være favoritt til å sikre seg nederlenderen.

Tottenham på sin side ser til Spania i jakten på en ny midtbanemann. White Hart Lane-klubben skal se nærmere på en mann ved navn Ander Herrera. 22-åringen tjener til livets opphold i Athletic Bilbao og har flere kamper for det spanske U21-landslaget. Spurs-manager Harry Redknapp skal være villig til å bruke 15 millioner pund på å sikre seg midtbanemannen.

Frank Lampard er ikke lenger bankers i lagoppstillingen til Chelsea og dette skal veteranen være svært misfornøyd med. Ifølge avisen Metro skal den målfarlige midtbanemannen ha stormet ut av rommet, da han fikk beskjed om at jevngamle André Villas-Boas hadde valgt å vrake ham til Premier League-oppgjøret mot Swansea. Chelsea vant som kjent kampen med 4-1.

Wolverhampton skal være ute etter å forsterke den offensive lagdelen og klubben skal være i ferd med å sikre seg James McFadden. Spilleren vil komme gratis.

Ellers er det også verdt å få med seg at Swansea har gitt den greske backen Vangelis Moras en mulighet til å imponere på prøvespill. Moras ble sist sett i Bologna.

Få de ferskeste ryktene rett til din mobil! Nettavisen sender deg ryktene om din Premier League-klubb på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Metro, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere