*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / Pa Photos

Real Madrid og Barcelona er på spillerjakt i England.

03.10.11 09:54

Mandagen er kommet, og her er de første overgangsryktene vi fant denne uken:

Ifølge engelske aviser vurderer Real Madrid å tilby Manchester City en byttehandel. Spanjolene ønsker nå å tilby Sami Khedira pluss penger, hvis de får Carlos Tevez i retur.

José Mourinho tror nemlig han kan få Tevez tilbake på rett spor, etter at argentineren har gjort seg upopulær på balløya.

Arsenal sliter om dagen, og nå ser Arséne Wenger etter forsterkninger. Ifølge rapportene skal franskmannen forberede et bud på Ajax-duoen Jan Vertonghen og Christian Eriksen i neste overgangsvindu.

Christian Eriksen er et hett navn i europeisk fotball, og flere av storklubbene skal overvåke danskens situasjon. Han vil neppe bli en billig mann for Arsenal, men er det noe London-laget har, er det penger.

Dimitar Berbatov kan være på vei bort fra Old Trafford. Nå skal den spanske klubben Valencia se på muligheten for å hente Manchester United-spissen til Mestalla, og prislappen ligger trolig på omkring 15 millioner pund.

Bulgareren har ikke fått mye spilletid av Alex Ferguson denne sesongen, og United vil trolig lytte til de budene som måtte dukke opp.

Barcelona ønsker også å forsterke stallen. Ifølge engelske aviser har Pep Guardiola latt seg imponere av starten Arsenal-keeper Wojciech Szczesny har hatt på sesongen, og katalanerne vurderer å by på polakken i det neste overgangsvinduet.

Szczesny har vært et lyspunkt i en ellers grå sesongstart, og det er derfor lite trolig at Arsenal vil slippe keeperen, uansett sum.

Arsenal har tidligere vært linket til Mohammed «Moa» Abdellaoue. De ble trolig ikke mindre interessert etter å ha sett nordmannens tre scoringer mot Werder Bremen søndag.

HTML EMBED

Arsenal, Newcastle, Manchester City og Tottenham skal alle være interesserte i den franske tenåringen M'Baye Niang. 16-åringen spiller for Caen, og er sett på som et av de største talentene i Frankrike.

Bolton har fått en forferdelig start på Premier League-sesongen, og er nå desperate i jakten på forsterkninger. Det har gjort at hvittrøyene forbereder å hente flere spillere i det kommende overgangsvinduet, og Bordeaux-spiss Cheick Diabate skal stå øverst på ønskelisten. 23-åringen er landslagsspiller for Mali.

Og til slutt:

Luka Modric ser ut til å bli værende på White Hart Lane. Kroaten gjorde en god kamp mot Arsenal på søndag, og nå forventes det at han skriver under på en ny kontrakt med Tottenham i løpet av uken.

Det vil i så fall sette en stopper for spekulasjonene om nye bud fra Chelsea i januarvinduet.

Lysten på flere rykter fra Premier League og de andre store fotballigaene? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Metro, The Times, talkSPORT, The Independent, Daily Mirror, Daily Star, Daily Mail, footylatest.com, Cought Offisde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.