*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Nærmer det seg slutten på Rio Ferdinands United-karriere?

10.10.11 09:38

Real Madrid vil gjerne gi Carlos Tévez en hjelpende hånd med å komme bort fra problemene i Manchester City. Premier League-klubben vil ha 35 millioner pund for argentineren, men han må nok finne seg i å gå ned i lønn. 27-åringen vil ha 250.000 pund i uka, mens i Real Madrid er det Cristiano Ronaldo som ligger på lønnsstoppen med 200.000 i uka.
(Daily Mirror)

En annen kilde hevder at City skal være interessert i å gjøre en avtale hvis Angel Di Maria går motsatt vei. Det har gått rykter om at Sami Khedira skulle være del av en byttehandel, men nå er Di Maria førstevalget for City.
(Footybunker)

Didier Drogbas kontrakt med Chelsea går ut etter denne sesongen og flere klubber står klare til å sikre seg ivorianerens tjenester. André Villas-Boas håper å beholde sin angrepsspiller, men får konkurranse av både Bayern München og Tottenham. 33-åringen har hatt sju suksessfulle år på Stamford Bridge, men det er trangt om plassen når Fernando Torres, Juan Mata, Romelu Lukaku, Daniel Sturridge og Nicolas Anelka kjemper alle om en plass i laget.
(caughtoffside)

Bli ikke overrasket dersom brasilianske Ganso blir å se i en europeisk toppklubb fra nyttår av. Manchester United må kjempe med Milan for å sikre seg 21-åringen, som har en prislapp på rundt 20 millioner Euro. Begge klubbene skal imidlertid ha uttrykt bekymring for at rike og hardtsatsende PSG har kastet seg inn i kampen om midtbanemannen.
(Metro)

Arsène Wenger har gjort sport av å hente unge spanske talenter. I sommer hentet han Hector Bellerin og Jon Toral fra Barcelona. Etter et imponerende U17-mesterskap har Real Madrids José Rodriguez nå påkalt seg Arsenal-managerens oppmerksomhet. Wenger skal være klar til å tilby en femårskontrakt til spanjolen.
(Daily Mirror)

En annen ettertraktet unggutt hos Real Madrid er Jose Angel Pozzo. 15-åringen er sterkt ønsket av både Chelsea, Manchester City og Arsenal. Premier League-klubbene må trolig ut med 500,000 pund for unggutten.
(Daily Mail)

Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Junior Hoilett har vært et av få lyspunkter i Blackburn denne sesongen. Det har ført til at både Tottenham og Newcastle nå ønsker å sikre seg 21-åringens tjenester. Newcastle var nær ved å komme til enighet med Blackburn om en avtale i sommer, men Steve Kean overtalte kantspilleren til å bli værende på Ewood Park.
(Metro)

Chris Smalling og Phil Jones har imponert for Manchester United denne sesongen, og det kan se ut til at Rio Ferdinands tid som fast inventar i United-forsvaret går mot slutten. 32-åringen ble nylig linket til Chicago Fire i MLS, men nå har Tottenham meldt seg på i kampen om stopperkjempen. Til sommeren har Ferdinand vært i klubben i 10 år og vurderer nå om det er på tide å ta et nytt steg i karrieren.
(Caughoffside)

Stefan Radu har noen imponerende sesonger i Lazio bak seg. Nå har han påkalt seg interesse fra flere av Europas største klubber. Chelsea, Real Madrid og Paris SG leder an i jakten på rumeneren, som signerte en ny femårsavtale med italienerne i sommer.
(insidefutbol)

Til tross for at Liverpool hentet tre profilerte midtbanespillere i sommer, er ikke Kenny Dalglish tilfreds ennå. Toulouses Moussa Sissoko blir, i likhet med omtrent 500.000 andre, sammenlignet med Patrick Vieira, og er en av spillerne som skal være sterkt ønsket på Anfield. Borussia Dortmunds Shinji Kagawa står også på Dalglishs ønskeliste.
(Footybunker)

Ifølge Gaston Ramirez' agent, er det bare et spørsmål om til før kantspilleren forlater Bologna. Uruguayaneren har dukket opp på Liverpools radar, men følges også tett av Chelsea og en håndfull italienske og spanske klubber. En overgang i januar ser sannsynlig ut.
(Insidefutbol)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.