RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: VINCENT JANNINK (Afp)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er denne flygende hollenderen Luis Suarez neste spisspartner?

Luka Modric ville til Chelsea i sommer, men Tottenham nektet å selge. Spurs har i stedet tilbudt kroaten en forbedret kontrakt, men Modric nøler med å signere. Modric frykter at manager Harry Redknapp kan forsvinne til sommeren, og det kan åpne for en overgang til Chelsea i januar.
(Metro)

En annen som nekter å i det hele tatt vurdere å skrive under på noen ny avtale er Arsenals Robin van Persie.
(Daily Star)

Liverpool og Kenny Daglish vurderer sterkt å bruke 10 millioner pund på den nederlandske spissen Luuk de Jong i januar. 21-åringen spiller for Twente og er blant de største talentene i nederlandsk fotball i øyeblikket. De Jong er tidligere koblet til Newcastle.
(Sportsvibe)

Everton-manager David Moyes ønsker seg den bosniske spissen Vedad Ibisevic, og har sendt speidere for å følge 27-åringen i Hoffenheim.
(Daily Mirror)

CSKA Moskvas Seydou Doumbia står angivelig øverst på Tottenhams ønskeliste i januar, og London-klubben kan komme til å bruke Roman Pavljutsjenko som bytte for å sikre seg den 23 år gamle spissen fra Elfenbenskysten.
(Metro)

En annen spiller Harry Redknapp følger er Diego Poyet. Han er sønn av den tidligere Spurs og Chelsea-stjernen Gus Poyet, og spiller ungdomsfotball hos Charlton.
(Daily Mail)

Fulham vil by rundt en halv million pund for Oldhams stjerneskudd David Mellor i januar.
(The Sun)

Yoann Gourcuff er ønsket av Arsenal, men sier at han absolutt ikke har noen planer om å forlate Lyon. Men Arsenal kommer likevel ti å forsøke å få Lyon til å låne ut den franske playmakeren.
(Le Monde, Daily Star)

Ryan Giggs viste stor forsiktighet med sine viktigste kroppsdeler da han lekte tyrefekter i Manchester Uniteds mur mot Liverpool lørdag. Likevel vil United forsøke å få waliseren til å signere på en kontraktsforlengelse som holder 37-åringen i klubben ytterligere ett år.
(Sportsvibe)

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere