Mandagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

United-duo kan ende opp i Tottenham.

Tottenham har ikke tapt en Premier League-kamp på over to måneder, men Harry Redknapp ser fortsatt rom for forbedringer. Nå ser Tottenham-sjefen på muligheten for å hente Michael Owen og Rio Ferdinand i januar. Redknapp er svært lysten på en plass i Champions League neste sesong og håper at de to United-spillernes rutine kan hjelpe Spurs på veien dit. Styreformann Daniel Levy skal være villig til å hente inn forsterkningene Redknapp ønsker.
(Caught Offside)

Dårlig nytt for Liverpool-fansen er at Steven Gerrard må belage seg på opptil en måned på sidelinjen. Først i morgen får midtbanespilleren svar på hvor alvorlig skaden er, men det fryktes at viktige Premier League-kamper mot Manchester City og Chelsea går fløyten for stjernespilleren, som ble avbildet med krykker og gips søndag.
(The Sun)

Denne helgen scoret unggutten Jordan Ibe et fantastisk mål i sin første kamp fra start for Wycombe. 15-åringen innrømmer at han kunne blitt lagkamerat med John Arne Riise og Brede Hangeland i Fulham, men droppet overgangen fordi han vil til en større klubb.
(The Sun)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Newcastles defensive midtbanespiller Cheick Tiote er ønsket av flere toppklubber i Premier League. Chelsea, Tottenham og Manchester United skal alle være interesserte i ivorianeren. 25-åringen avkrefter imidlertid at han er på vei bort fra klubben.
(Sunday Sun)

Southampton har fått en fantastisk start på årets sesong og ser ut til å være i full fart tilbake til Premier League. Nå ser manager Nigel Adkins på muligheten for å hente Doncasters angrepsspiller Billy Sharp, som også jages av Ipswich.
(Daily Mirror)

Nyron Nosworthy har slitt med å få spilletid i Sunderland denne sesongen. Derfor har Steve Bruce bestemt seg for å leie ut forsvarsspilleren til Watford. 31-åringen, som var på utlån i Sheffield United forrige sesong, lånes ut fram til 8. januar og kan få sin debut mot Peterborough kommende lørdag.
(The Sun)

Kolo Touré skal ha fortalt venner at han er klar for å forlate City etter at klubben gjorde det klart at de ønsker spillerens imagerettigheter. Disse rettighetene utgjør 20-25 prosent av lønnen til ivorianeren. Manchester City ønsket først å bøtelegge spilleren med 500.000 pund etter den positive dopingtesten, men har nå bestemt seg for å gå etter imagerettighetene. Broren, Yaya Touré, skal også være opprørt over situasjonen, men har avfunnet seg med at Roberto Mancini ikke har noe med saken å gjøre.
(Daily Mirror)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.