RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

(AFP)
Sist oppdatert:
Barcelona-stjerne kan havne i engelsk toppklubb.

Sesongen er allerede godt i gang i de europeiske ligaene, og klubbene har fått en pekepinn på styrkeforholdet til konkurrentene. Det kan derfor være duket for noen panikkjøp når januarvinduet kommer. Her er overgangsryktene vi fant mandag:

Chelsea har allerede hentet Romelu Lukaku fra den belgiske ligaen, men gir seg neppe med det. Nå skal londonklubben være i forhandlinger med Genk om 20-åringen Kevin de Bruyne. Ennå er ikke klubbene kommet til enighet om pris for angrepsspilleren (Kilde: Footybunker.com).

Manchester United ønsker visstnok å sikre seg Paul Pogba på en langtidsavtale. Den franske tenåringen er koblet til AC Milan, etter han ennå ikke har klart å spille seg inn i Uniteds førsteellever (Kilde: Footybunker.com).

Rio Ferdinand blir stadig koblet til andre klubber, etter at Sir Alex Ferguson uttalte at han ikke er like sikker i førsteelleveren som tidligere. Nå gjør skotten sitt for å sette en stopper for spekulasjonene. - Han blir i United, sier Ferguson (Kilde: Sportinglife).

Ikke forvent dere store ting fra Tottenham og Harry Redknapp i januarvinduet. Spurs-sjefen sier nemlig at londonklubben ikke kommer til å handle i det neste overgangsvinduet. Vel, vi får vente og se. (Kilde: Sportinglife).

Om de ikke skal kjøpe, så er de i hvert fall i gang med å kartlegge. Nå har nemlig Tottenham invitert DC Uniteds Andy Najar til et to uker langt prøvespill på White Hart Lane (Kilde: Sportinglife).

Siden Tottenham ikke skal handle, skal de neppe selge, heller. Redknapp gjør sitt for å stoppe spekulasjonene om et salg av Jermain Defoe, og hevder at de skal beholde spissen (Kilde: Sportinglife).

Carlos Tevez ryktes å være i sluttforhandlinger med Milan, men nå melder engelske aviser at Juventus hele tiden har vært med i kampen. (Kilde: Daily Mail).

Hvis Tevez forsvinner, er det ingen automatikk i at Manchester City henter inn en erstatter, sier City-sjef Roberto Mancini. (Kilde: Manchester Evening News).

Liverpool var gode mot City på søndag, men klarte aldri å score det avgjørende målet. Nå ryktes det at Kenny Dalglish vil hente Barcelonas David Villa. Om det skjer, får neppe Liverpool lignende problemer igjen (Kilde: Metro).

Blackburn sliter i Premier League, og Steve Keans popularitet synger og synker. Nå vil styret hjelpe sin upopulære manager, og gir ham 10 millioner pund å handle for i januarvinduet (Kilde: Daily Mirror).

Arsenal har fortsatt penger til å forsterke laget, og ryktene fortsetter om Christian Eriksen, Ajax` danske supertalent. Arsene Wenger skal være veldig imponert av dansken, men prisen kan bli altfor høy for Wengers smak (Kilde:Footylatest).

Og til slutt:

New York Red Bulls-forsvarer Tim Ream kan havne i West Bromwich. Roy Hodgson har tilbudt stopperen et prøvespill, men får trolig kamp av Bolton om signaturen til Jan Gunnar Sollis lagkamerat (Kilde: Daily Mirror).

Har du en date, forelesning, jobb eller et viktig møte? Slapp av, du trenger ikke å gå glipp av Nettavisens rykter av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere