Mandagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Det kan gå mot gjenforening mellom Frank Lampard og José Mourinho.

12.12.11 10:33

Marouane Chamakh sliter med å få spilletid i Arsenal og vurderer nå å forlate klubben for å få fart på karrieren igjen. Marokkaneren, som kun har startet én Premier League-kamp denne sesongen, sier likevel at han ikke kommer til å forlate klubben allerede i januar. Til sommeren kan imidlertid 27-åringen forsvinne ut dørene på Emirates.
(Daily Mail)

David Moyes skal være interessert i å hente Thierry Henry til Everton denne vinteren. Franskmannen trener for tiden med Arsenal og skal etter planen på treningsleir med Red Bulls 15. januar. Moyes ser imidlertid gjerne at angrepsspilleren kommer til Everton på lån. Everton har tidligere gjort en lignende avtale med LA Galaxy og Landon Donovan, og Moyes innrømmer at han har snakket med Henry om en overgang.
(Daily Mirror)

På Old Trafford er Sir Alex Ferguson på utkikk etter en fremtidig arvtaker for Patrice Evra. United-manageren sendte sin bror og United-speider, Martin, for å se PSV Eindhovens Jetro Willems i aksjon denne helgen. 17-åringen har allerede spilt 20 seniorkamper i nederlandsk toppfotball, og flere klubber har fått øynene opp for unggutten.
(Daily Mirror)

José Mourinho ser på muligheten for å hente Frank Lampard til Real Madrid. Portugiseren skal være villig til å bytte bort Esteban Granero for å hente den engelske landslagsspilleren til Spania. Granero er verdsatt til seks millioner pund og både Arsenal og Liverpool skal være interessert i å hente ham denne vinteren.
(The Sun)

Et påstått iskaldt forhold mellom Martin Jol og Bobby Zamora kan føre til at angriperen forlater Fulham i januar. Alex McLeish står klar med sjekkheftet og ser gjerne at Zamora flytter til Villa Park. Villa-sjefen prøvde å hente Zamora da han var manager i Birmingham og er fortsatt en stor beundrer. Fulham-spissen vil gjerne spille EM neste sommer og er avhengig av mer spilletid for å få det ønsket innvilget.
(Daily Mirror)

McLeish får imidlertid kamp om Zamoras signatur. Queens Park Rangers har penger tilgjengelig i januar, og Sunderland og Martin O'Neill skal også være interessert. Martin Jol hevder imidlertid at Zamora ønsker å bli værende i klubben.
(Daily Express)

Selvsagt ikke en dag uten Mario Balotelli-rykter. Italieneren skal nå ha blitt bøtelagt med 150.000 pund etter å ha vært ute og spist på en indisk restaurant til langt på natt denne helgen. Balotelli ignorerte Roberto Mancinis strenge regler og var, sammen med flere venner, på byen mindre enn 48 timer før kampen mot Chelsea.
(Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.