*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: ALEJANDRO PAGNI (Afp)

Mandagens Premier League-rykter

06.02.12 10:34

Arsenal-manager Arsene Wenger utelukker ikke at utlånsavtalen for Thierry Henry blir forlenget lenger enn til slutten av februar, slik det er planlagt.
(Goal)

Både Manchester United-manager Alex Ferguson og hans kollega i Arsenal Arsène Wenger har fått øynene opp for den argentinske midtbanespilleren Claudio Yacob (24) som spiler for Racing Club i hjemlandet. 24-åringen er tilgjengelig gratis til sommeren ettersom kontrakten hans går ut.
(Metro)

Borussia Dortmunds Neven Subotic har lenge vært på ønskelisten til Manchester United-manager Alex Ferguson, og i sommer tenker han å gjøre noe med det. Klubben planlegger et bude på 16,5 millioner pund for den serbiske landslagsspilleren.
(Metro)

Bolton-manager Owen Coyle rydder på lageret, og kommer til å låne ut Paul Robisnon, Sean Davis, Robbie Blake og Michael O’Halloran til klubber i lavere divisjoner.
(Daily Mirror)

Selv om overgangsvinduet er stengt for Premier League-klubbene er ikke faren for å miste spillere helt over. Det russiske vinduet stenger først om snaut tre uker, og Manchester City-manager Roberto Mancini frykter at han kommer til å miste Kolo Touré til Anzji Makhatsjkala i løpet av måneden.
(Daily Mirror)

Arsenal-manager Arsène Wenger har vært hardt presset store deler av sesongen, selv om presset kanskje lettet noe etter 7-1-maltrakteringen av Blackburn i helgen. Men nå er han i ferd med å bli tilbudt en vei ut av Arsenal-jobben med æren i behold. Det franske fotballforbundet vil gjøre en diskret men bestemt henvendelse til Wenger og tilby ham jobben som fransk landslagssjef etter sommerens EM-sluttspill.
(Daily Express)

Barcelonas byrivaler Espanyol gjorde i løpet av januar et forsøk på å hente Carlos Tevez på lån ut sesongen, og Manchester City var åpen for tanken. Men Tevez selv stengte døren ettertrykkelig med å si at han bare var interessert i en overgang til AC Milan.
(Sport)

Barcelona prøver å kjøle ned forventningene, og hevder at ryktene om at de har gjort henvendelser til Tottenham med tanke på Gareth Bale og til Arsenal med tanke på Robin van Persie ikke har hold i virkeligheten.
(El Mundo Deportivo)

På skole, kurs eller på skitur? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag