*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

Dette ønsker han ikke å gjøre i Arsenal-drakt.

13.02.12 10:38

Ikke uventet er det forholdsvis rolig på ryktefronten nå for tiden, men helt stille er det heldigvis ikke.

Manchester City er som alltid representert i tabloidene og denne gangen skal de lyseblå være på jakt etter ungt blod. Wigan-spiss Rakish Bingham (18) skal stå på ønskelisten.

Etihad-klubben skal også ønske å sende den unge midtbanemannen Abdul Razak på lån til Championship-klubben Brighton, så fort Yaya Toure kommer hjem fra afrikamesterskapet.

Arsenal jakter også unge spillere og manager Arsene Wenger skal ha sett ut Ipswichs' Carel Tiofack som et fint tilskudd i samlingen. Tiofack er 17 år og ble nylig speidet av Arsenal.

En som ikke er fullt så ung, men likevel koblet til Arsenal, er Sunderlands Stephane Sessegnon. Den formsterke spilleren sier imidlertid at han helst drar til franske Paris St. Germain.

Boltons Paul Robinson, ikke han som står i mål, men han i forsvar, er heller ikke så ung, men attraktiv, ja det er han. Southampton og Burnley vil gjerne hente veteranen til Championship.

Aston Villa-manager Alex McLeish ser på muligheter for å styrke forsvaret og tenker for seg selv at Lee Wallace kan være mannen. Glasgow Rangers-backen skal koste 2,5 millioner pund.

Flere aviser hevder for øvrig mandag at Liverpool nå skal ha fått nok av bråkebøtta Luis Suarez og at han derfor vil bli solgt til sommeren. Les mer om det her.

Carlos Tevez kan være på vei tilbake for Manchester City og manager Roberto Mancini sier at 28-åringen kan gjøre comeback på treningsfeltet denne uken. Manageren venter likevel en unnskyldning av argentineren. Tevez har ikke vært på banen siden han nektet å varme opp under en Champions League-kamp mot Bayern München og det har vært mye bråk rundt spilleren.

Wigan-manager Roberto Martinez frykter at klubben vil miste sin stjernespiss Victor Moses om det blir nedrykk denne sesongen. Wigan ligger utsatt til på tabellen etter 25 runder.

Til slutt tar vi med at Chelsea-manager André Villas-Boas skal ha fått beskjed om at de blå må ende opp blant de fire beste denne sesongen, om han skal få fortsette i jobben på «Brua».

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, Daily Star, Daily Express.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.