*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: STRINGER/BRAZIL (Reuters)

Bud fra toppklubb på Leandro Damiao.

20.02.12 08:49

Robbie Keane har vært på utlån til Aston Villa i vinter, og vurderer å returnere til klubben på permanent basis i sommer. Iren har nemlig hjemlengsel der borte i LA.
(The Mirror)

Lilles magiker Eden Hazard (21) har vært sterkt koblet til Tottenham den siste uken, og manager Harry Redknapp innrømmer at belgieren er «en av» spillerne som står høyest på Spurs ønskeliste til sommeren.
(Metro)

En annen kan være den brasilianske spissen Leandro Damiao (22). Internacionale skal ifølge spilleren selv ha mottatt et bud fra Tottenham på rundt 20 millioner pund.
(Goal.com)

Sam Magri er kaptein for Portsmouths U17-lag. Nå vil Liverpool gi 150.000 pund for forsvareren som ennå ikke har spilt en A-kamp. Først skal han imidlertid på prøvespill hos Anfield-klubben.
(The Sun)

Wolverhampton kommer til å ansette ny manager i tide til helgens kamp mot Newcastle. Det blir trolig Steve Bruce.
(Express)

Chelsea-manager Andre Villas-Boas innrømmer at han er en stor beundrer av Napolis Edinson Cavani.

Chelsea og Liverpool duellerer om den serbiske spissen Lazar Markovic (17) som spiller for Partizan Beograd i hjemlandet. Chelsea skal ligge best an i kampen om spilleren, som tross sin unge alder, vil koste rundt 14 millioner pund.
(Daily Mirror)

Arsene Wenger har gått snart sju år uten å hente hjem et trofé til Arsenals pokalskap. Derfor vurderer klubben nå å løsne på lønnspolitikken, som i dag medfører et lønnstak på stusselige 100.000 pund i uka.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.