RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Kan denne karen være noe for Manchester United?

Lilles Eden Hazard er en populær mann. Den slepne belgieren har den siste tiden blitt koblet med en rekke klubber rundt om i Europa og blant andre har Tottenham flere ganger blitt nevnt som en av de aktuelle klubbene. I helgen skal imidlertid Manchester City, ved Roberto Mancini, David Platt og direktør Brian Marwood, vært å finsiktet Hazard i 4-0-seieren mot Valenciennes.

En annen Lille-spiller som kan ende opp i Manchester er back Mathieu Debuchy. 26-åringen skal angivelig stå på ønskelisten til United-manager Sir Alex Ferguson.

Forsvarsspillere er også Arsenal på jakt etter og Ajax' Jan Vertonghen har lenge blitt koblet til klubben. Nå snakkes det igjen om at stopperen skal til londonklubben så fort et blir sommer.

Lukas Podolski er en annen om lenge har blitt satt i forbindelse med «The Gunners». Ifølge tyske medier vil den overgangen bli klar i løpet av svært kort tid.

Også Chelsea ønsker forsterkninger, selv om klubben ennå ikke har funnet seg en ny manager. Men kanskje haster det å få på plass en kyndig fyr i sjefsstolen? Spekulasjoner skal nemlig ha det til at de blå fra London nå kikker nedover i divisjonssystemet etter spillere. Nærmere bestemt skal Ollie Palmer, som spiller for Havant & Waterlooville, være aktuell for klubben.

Den offensive spilleren har scoret 14 mål for Conference South-klubben siden han ankom i september i fjor og Chelseas speidere har trolig sett et stort potensial i den godeste Palmer.

Chelsea skal også fortsatt være interessert i Sjakhtar Donetsks Willian. Spilleren ble også koblet til de blå i januar. AC Milan ryktes imidlertid å tilby kamp om spilleren.

En som alt har vært i Chelsea er nederlandske Arjen Robben. De blå blir likevel igjen koblet med vingen, men Bayern München vil stikke kjepper i hjulene ved å tilby Robben ny kontrakt.

Stille rundt Tottenham denne mandagen, men tyske Jürgen Klinsmann skal ha sagt at han ikke er aktuell som manager for klubben, om Harry Redknapp blir landslagssjef for England.

Spurs og Manchester United skal for øvrig også begge jakte Notts County-keeper Fabian Speiss.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, The Independent, talkSPORT, Daily Express, Köln Express.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere