*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos

Går det mot slutten på Liverpool-karrieren for Luis Suarez?

09.04.12 11:18

Det er svært rolig på ryktebørsen om dagen, men noen rykter finner man alltid. Her er mandagens overgangsrykter:

Sunderland har vært en positiv overraskelse denne sesongen, og nå har arbeidet startet med å forbedre stallen. Mannen som troner øverst på ønskelista, er Manchester City-spiller Adam Johnson. Den kreative vingen har ikke fått mye tillit av Roberto Mancini denne sesongen.

Wolverhampton-spiss Kevin Doyle skal være ønsket av Southamton. Prisen ligger trolig på rundt fire millioner pund.

Hvis Liverpool sparker Kenny Dalglish, risikerer de også å miste Luis Suarez, hevder engelsk presse. Suarez skal være stor tilhenger av Dalglish, etter at manageren har støttet ham hele veien gjennom bråket som dukket opp denne sesongen.

Liverpools sportsdirektør Damien Comolli ønsker samtidig å hente Barcelonas stjerneskudd Cristian Tello – men spørsmålet er om Barcelona vil slippe 20-åringen.

ArsenalsPer Mertesacker er for tiden ute med skade. Nå spekulerer engelske aviser i at tyskeren har sparket sin siste ball i Arsenal-drakt. Klubben skal nemlig ha planer om å selge ham etter sesongen.

Arsenal skal samtidig være ute etter Fulhams Clint Dempsey. 29-åringen skal være tilgjengelig for rundt 10 millioner pund, og har vært i strålende form for Fulham denne sesongen. Tottenham vil trolig gi londonrivalene kamp om Dempseys signatur. Amerikaneren har ett år igjen av kontrakten, men har fortalt at han er åpen for et klubbskifte allerede i år.

Tottenham-manager Harry Redknapp er kjent for å være aktiv på overgangsmarkedet. Nå insisterer han på at Spurs må forsterke laget til sommeren om de fortsatt ønsker å være et topplag. Det kan dermed være duket for handling på White Hart Lane.

Og til slutt:

Wigan og Stoke ønsker begge å hente stortalentet Emmanuel Baffour fra Ghana.

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.