RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Europa kan komme til å frykte dette spissparet neste sesong.

Spilloppmakerne i de engelske tabloidavisene ser ut til å ha tatt seg litt ferie i helgen, så det er ikke spesielt mye rykter å ta av i dag. Men noe er det jo alltids.

Gylfi Sigurdsson er på lån fra Hoffenheim til Swansea og har imponert. Nå har den tyske klubben sagt at å kjøpe islendingen på permanent basis vil koste 10 millioner pund. Blant de interesserte finner vi Liveprool, Everton og Manchester United, foruten Swansea.
(Daily Mirror)

Paris St. Germain og manager Carlo Ancelotti har tenkt å bruke penger i sommer også. Høyt på ønskelisten står et par spisser, og Ancelottai mener at Liverpools Luis Suarez og Manchester Citys Edin Dzeko vil passe godt. Det kan jo bli et spennende spisspar neste sesong.
(Metro)

Sunderland-manager Martin O’Neill har fått beskjed om at han må selge før han kan kjøpe, men ønsker likevel å hente Wigan-kant Victor Moses (21) og Wolverhampton-spiss Steven Fletcher til Stadium of Light.
(Daily Express)

Hver eneste dag dukker det opp nye kandidater til å dra til den sykt rike russiske klubben Anzji Makhatsjkala. I dag er det Chelseas Raul Meireles (29) som angivelig kan ende som lagkamerat med blant andre Roberto Carlos, Samuel Eto’o og Christopher Samba.
(Inside Futbol)

Napoli skal være forbannet på Chelsea, fordi Premier League-klubbens speidere har vært litt for pågående og påvirket spissen Edinson Cavani. Cavani innrømmet etter helgens 2-0-seier mot Novara at han ikke kunne garantere at han spilte for Napoli neste sesong.
(Corriere dello Sport)

Hamburg står klare til å sikre seg Liverpools Dirk Kuyt som går inn i sine siste uker som Liverpool-spiller.
(Mirror)

Etter rykter om at han kommer til å forlate klubben etter sesongen, prøver Rafael van der Vaart å berolige Tottenham-fansen. Han sier nå at han ikke trenger Champions League-fotball for å bli i klubben.
(Daily Mail)

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere