*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Lars Baron (Bongarts/Getty Images/ All Over)

Liverpool og Kenny Dalglish har begynt shoppingen foran neste sesong.

Britiske aviser er stort sett fylt opp med forhåndsstoff på kveldens Manchester-derby samt at Roy Hodgson etter alt å dømme tar over som engelsk landslagssjef. Men litt annet har de også fått plass til på de tabloide sidene sine:

Evertons førsteprioritet i sommer vil være å hente tilbake Steven Peinaar fra Tottenham.
(Daily Mail)

Liverpool skal være enige med AZ Alkmaar om en overgang verdt åtte millioner pund for den svenske midtbanespilleren Rasmus Elm.
(The Sun)

Men Liverpools shoppingturn til Nederland stopper ikke der. Kenny Dalglish er også interessert i Twente-spiss Luuk de Jong, men må først finne ut om de ønsker å bruke 12,5 millioner pund på 21-åringen.
(Daily Mail)

Og mer Liverpool: Montpellier-spiss Olivier Giroud (25) er også til vurdering. Dalglish selv var i Toulouse og så ham spille i 1-0-seieren mot Daniel Braaten & co før helgen.
(Daily Mail)

Nani har begynt å forhandle med Manchester United om en ny langtidskontrakt.
(Metro)

Everton skal være blant klubbene som er interessert i Lillestrøms Bjørn Bergmann Sigurdarson.
(The Sun)

Borussia Dortmund frykter at deres japanske stjerne Shinji Kagawa kommer til å signere for Manchester United i sommer etter at han sa nei til den tyske seriemesterens siste kontraktstilbud.
(Daily Mail)

Aston Villa viser interesse for Wigans Mohame Diame.
(Daily Mail)

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.