RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP Photo / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Didier Drogba har trolig gjort sitt siste spark på ballen for Chelsea.

Fernando Torres kunne heve Champions League-trofeet over hodet etter lørdagens Champions League-finale mot Bayern München, men beskriver likevel sesongen som den verste i hans karriere. Nå krever spanjolen samtaler med ledelsen på Stamford Bridge for å komme til bunns i hvilken framtid han har i klubben.
(Metro)

I lørdagens finale på Allianz Arena var det Didier Drogba som stjal overskriftene. Det ser også ut til å være det siste han gjorde i Chelsea-trøya. Klubben forventer nemlig at ivorianeren vil forlate klubben til fordel for kinesiske Shanghai Shenbua på free transfer. Der vil han igjen bli lagkamerat med Nicolas Anelka og dra inn rundt 250.000 pund i uka.
(Daily Mail)

Resultatet i Champions League-finalen var ikke bare tungt å svelge for Bayern München, men også for Tottenham, som med Chelsea-seier kan glemme Champions League-spill neste sesong. En ny sesong uten spill i europas gjeveste klubbturnering kan også bety spillerflukt. Luka Modric skal være blant de som nå ønsker nye utfordringer og kommer til å levere inn en forespørsel om å få forlate klubben.
(Daily Mirror)

West Ham sikret seg opprykk til Premier League denne helgen, og Sam Allardyce har allerede begynt å kikke på forsterkninger foran neste sesong. Joe Cole, som har vært på lån fra Liverpool til Lille denne sesongen skal være høyaktuell. Det spørs imidlertid hvilke planer Liverpools nye manager har for 30-åringen. Nigel Reo-Coker og Kieran Richardson skal også være aktuelle for The Hammers.
(Daily Mail)

Også Reading håper å forsterke stallen før Premier League-returen. Brian McDermot håper han kan lokke til seg Blackpools talentfulle kantspiller, Matt Phillips. Reading skal være klar til å legge 2,5 millioner pund på bordet for 21-åringen.
(The Sun)

Sergio Kun Aguero reddet kanskje jobben til Roberto Mancini da han sikret Machester City seriegullet i Premier League, fire minutter på overtid forrige helg. Nå skal den italienske manageren i forhandlinger om en ny kontrakt og vil tilbys en ny treårsavtale med en årslønn på 5 millioner pund.
(Daily Mail)

Det har vært mye fokus på Ole Gunnar Solskjærs samtaler med Aston Villa den siste tiden. Molde-sjefen er imidlertid ikke den eneste manageren Villa vurderer. Dersom Roberto Di Matteo ikke får fornyet sin kontrakt med Chelsea, skal Villa være klar til å kase seg over italieneren.
(Daily Star)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere