RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Manchester City fortsetter jakten på «verdens beste».

Mens folk her hjemme i Norge har kost seg med late dager i sola, har ryktemakerne i England vært travelt opptatt med å pønske ut sine siste påfunn. Her er ryktene 2. pinsedag.

AC Milans Thiago Silva er av mange regnet som verdens beste midtstopper, og når Manchester City hører ordene verdens og beste så tett opptil hverandre så vil de gjerne ha, ha, ha. 27-åringen skal i hvert fall stå på ønskelisten til manager Roberto Mancini, og brasilianeren selv skal også være villig til å flytte på seg, om tilbudet er bra nok, sier han.

AC Milan på sin side kunne gjerne tenke seg en spiller fra Manchester City. Carlos Tévez gjorde comeback i lyseblått mot slutten av sesongen, og viste seg som en nyttig fyr å ha i troppen. Den italienske storklubben skal også være glad i å ha nyttige menn i troppen, og ser nå på muligheten til å hente Tevez til støvellandet. Ligger det en byttehandel i luften her?

En som ikke er ønsket i AC Milan er danske Nicklas Bendtner. Angivelig skal imidlertid en rekke andre klubber snuse på dansken. Bendtner forlater etter alle solemerker Arsenal i løpet av sommerferien, og valgmulighetene skal være mange om vi skal tro 24-åringen. Spissen var denne sesongen på utlån i Sunderland, men returnerer trolig ikke til Stadium of Light.

Steve Kean nekter å gi seg, selv om han har svært få venner i Blackburn. Nå håper skotten å gjøre et scoop ved å hente den talentfulle duoen Will og Michael Keane til sin klubb. 19-åringene hører hjemme i Manchester United, og Kean håper derfor på en tjeneste fra sin gode venn og landsmann sir Alex Ferguson. Det er selvfølgelig snakk om en låneavtale.

Liverpool er stedet der ting skal skjer i sommer, skal man tro ryktene. Den røde klubben jakter både ny manager og forsterkninger på banen. Den 22 år gamle Sochaux-vingen Ryad Boudebouz skal angivelig vært et overgangsmål for Merseyside-klubben. Spilleren selv har innrømmet i et intervju at Premier League-klubben har vært i samtaler med hans agent.

Roberto Martinez er favoritt til å bli ny manager på Anfield, men spanjolens formann og gode venn, Dave Whelan, ønsker å gjøre alt i sin makt for at den tidligere midtbanespilleren blir værende i hans klubb. Den frittalende formannen skal nå være villig til å tilby Martinez de betingelsene han ønsker for å fortsette i Wigan. En avklaring er ventet allerede tirsdag.

Ellers blir det også meldt om at Swanseas Brendan Rodgers igjen skal være aktuell for Liverpool-jobben. Klubbens eiere ønsker i hvert fall å snakke med suksesstreneren.

Og når vi først er inne på Swansea. Klubben fra Wales skal angivelig ha fått til en permanent avtale for Gylfi Sigurdsson verdt 7,2 millioner pund. Det kan fort bli sommerens beste signering.

Branislav Ivanovic har etter hvert blitt en viktig spiller for Chelsea, men kan nå være på vei bort. Spilleren selv sier at José Mourinho ønsker ham i Real Madrid.

Tottenham skal være på jakt etter en spiss og svenske Ola Toivonen skal stå på ønskelisten. Londonklubben skal ha fått beskjed om å få ut fingeren før EM. Toivonen er i Sveriges EM-tropp, og med et godt mesterskap kan markedsverdien heves ytterligere. Spissen spiller til daglig for nederlandske PSV Eindhoven, der han har gjort sine saker meget bra.

Giovani Dos Santos er ikke fullt så fornøyd med Spurs, og ønsker nå en alvorsprat med klubben. Den tidligere Barcelona-spilleren vil ha en avklarering på framtiden i klubben.

Og til slutt nevner vi også at Norwich skal ligge best an til å sikre seg Leeds' Robert Snodgrass. Et bud på 1,4 millioner pund kan være nok til å sikre seg vingen fra Elland Road-klubben.

Bruker du soldagene til noe annet enn å sitte foran PC-skjermen? Slapp av, du kan få Nettavisens Premier League-rykter på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, talkSPORT, Metro, Daily Mirror, The Syn, Daily Star, Daily Mail, Daily Express.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere