RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter


TIL ARSENAL? Manchester City-spiss Edin Dzeko.
TIL ARSENAL? Manchester City-spiss Edin Dzeko. Foto: Oli Scarff (Afp / NTB scanpix)
Manchester City-stjerne på Arsenals ønskliste.

Premier League-starten er bare tre uker unna og det begynner å hase for klubbene som vil ha nye spillere på plass til åpningshelgen.

Skal vi tro Daily Mail, så ser Arsenal på Edin Dzeko som en mulighet for å styrke laget. Det er kjent at Arsène Wenger vurderer å hente inn en ny spiss i sommer og Dzeko er angivelig på vei ut porten i Manchester City.

En annen som trolig forlater Manchester i løpet av sommeren er Angel Di Maria. Argentineren ønsker seg til franske Paris St. Germain.

United ønsker etter sigende 52 millioner pund for spilleren.

Newcastle nærmer seg spissen Aleksandar Mitrovic. Prisen for Anderlecht-spilleren skal være på 13,5 millioner pund. Samme klubb jakter også forsvareren Chancel Mbemba til 7,5 millioner pund.

Den tyske stjernen Mario Götze har blitt koblet til flere klubber i Premier League, men Bayern München-trener Josep Guardiola sier han ønsker å beholde Götze i troppen, til tross for den store interessen.

Arsenal kobles igjen med Borussia Dortmund-spissen Pierre-Emerick Aubameyang. Franskmannen skal være verdsatt til rundt 30 millioner pund, men Dortmund skal ikke være lystne på å selge.

West Ham og Bournemouth har kastet seg inn i kampen om spissen Charlie Austin. Newcastle er som kjent også interessert.

Real Madrid ser ut til å vente et år med å hente keeper David De Gea fra Manchester United. 24-åringen står uten kontrakt etter neste sesong. Dermed får trolig Keylor Navas sjansen i Madrid-buret.

Chelsea-manager Jose Mourinho sier han ikke kommer til å signere Juventus-stjernen Paul Pogba i dette sommervinduet.

David Moyes i Real Sociedad skal være interessert i å hente Liverpools Fabio Borini. Prislappen skal være sju millioner pund.

Aston Villa skal være i samtaler med Tottenham om å hente spissen Emanuel Adebayor. Villa er i ferd med å miste Christian Benteke til Liverpool og Tim Sherwood ser nå mot sin gamle elev i Spurs.

Tyrkiske Galatasaray vil ha Arsenals Mathieu Flamini

Kilder: BBC, Guardian, Telegraph, London Evenbing Standard, Mirror, Express, L'Equipe, Daily Star, The Sun, Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere