*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

LIVERPOOL-AKTUELL? Alexandre Lacazette kobles til Merseyside-laget. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Liverpool jobber for å hente inn enda en spiss, hevder L'Equipe.

Christian Benteke og Danny Ings er hentet inn fra henholdsvis Aston Villa og Burnley, mens Divick Origi er tilbake fra utlån i Lille. Likevel jakter Liverpool Alexandre Lacazette, hvis vi skal tro den franske sportsavisen L'Equipe.

Avisen hevder at Liverpool byr 21,7 millioner pund for målmaskinen.

Arsenal kobles også til etablerte spissnavn. Tuttosport melder at londonlaget er favoritt til å sikre seg Olivier Giroud Fernando Llorente, mens den spanske nettsiden Fichajes hevder at Real Madrid kan vente et bud på 35 millioner pund for Karim Benzema.

I Swansea har man andre drømmer. Om Emmanuel Adebayor. Togoleseren skal angivelig være et Swansea-mål dersom Bafetimbi Gomis selges til Al Ahli.

Chelsea er mer eller mindre ferdig med aktiviterene på overgangsmarkedet, men jobber fortsatt med å få klorne i John Stones. Everton-stopperen vil bli gjenstand for et nytt bud fra José Mourinho, på enten 24 eller 26 millioner pund (det avhenger av om man leser Daily Mirror eller Daily Mail).

En spiller som kan forsvinne ut fra Chelsea, er Juan Cuadraro. Juventus er interessert, men vil helst låne spilleren som londonklubben betalte 23 millioner pund for i januar. Chelsea ønsker på sin side kun å selge, men er villig til å godta bud på 18 millioner pund, ifølge The Sun.

Dette kom søndag, men siden spilleren selv bekrefter det, tåler det å gjentas her: Manchester City-angriperen Stevan Jovetic har reist til Milano for å skrive under for Inter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.