*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

VIL HA STOPPER? Louis van Gaal kobles igjen til Mats Hummels. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Januarvinduet nærmer seg.

26.10.15 10:13

God dag, folkens, her er mandagens ferske fotballrykter:

Manchester Uniteds utstøtte reservekeeper Victor Valdés skal ifølge den spanske radiokanalen 4g være lysten på å bli værende i Premier League, men for en annen klubb. Valdes er for tiden ute i kulden hos Louis van Gaal.

United skal samtidig være ute etter å fortsterke stallen i januarvinduet, og igjen kobles rødtrøyene til Dortmunds Mats Hummels, ifølge Metro. Hummels er under kontrakt frem til 2017, og skal også være på radaren til Bayern Munchen.

Chelsea, Manchester United og Paris Saint Germain skal alle være svært interessert i å hente den serbiske midtbanespilleren Marko Grujic, skriver The Guardian. Røde Stjerne ga ham en lukrativ kontrakt så sent som i august, da Hamburg lokket med 1,2 millioner pund i et bud. Nå må man nok ut med en god del mer penger for å sikre Grujic.

I London skal Arsenal være ute etter Celta Vigo-stjerne Nolito, men nå spørs det hva som skjer. Nolito skal nemlig selv ha gått ut og avkreftet ryktene om at han forsvinner til Premier League i januar, skriver Daily Express.

Arsenal har fått en god start på sesongen, men midtbanespiller Jack Wilshere er trygg på at laget ikke må forsterkes for at rødtrøyene skal bli med i gullkampen helt inn til siste slutt. Wilshere mener ifølge London Evening Standard at dagens tropp er sterk nok som den er.

I tillegg skal Arsenal, ifølge The Mirror, være ute etter Anderlecht-spiller Aaron Leya Iseka. Den 17 år gamle spissen har allerede fått spille ni ligakamper for den belgiske stormakten og spås en stor fremtid. Han er for øvrig broren til Mitchy Batshuayi, som er toppscorer i den franske ligaen med åtte scoringer.

Bayern-manager Pep Guardiola skal stå øverst på ønskelisten til Chelsea hvis José Mourinho forsvinner, skriver Daily Telegraph. Konkurrentene Daily Mirror hevder Mourinho kan få sparken allerede neste runde, hvis blåtrøyene ikke vinner mot Liverpool førstkommende lørdag på Stamford Bridge.

Agenten til Juventus-stjerne Paul Pogba går nå ut og avkrefter at det er en avtale på plass for 22-åringen som ikke er kjent. Ryktene har ifølge Tuttosport gått om at Pogba forsvinner til Spania etter sesongen, men agenten mener Pogba er i rett klubb allerede.

Tidligere Liverpool-forsvarer Jamie Carragher følger godt med på hva som skjer på Anfield. Nå råder han ifølge Liverpool Echo Jurgen Klopp til å hente en ving i januar.

Og til slutt tar vi med et smått overraskende rykte:

Real Madrid skal ifølge Fichajes være ute etter å hente Leicester-spiss Jamie Vardy i januar.

God handel!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.