*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Bayern München skal angivelig snuse på Chelseas Willian. Foto: Toby Melville (Reuters / NTB scanpix)

Storklubb snuser på Chelseas formspiller.

En ny uke, et nytt tap for Chelsea og nye spekulasjoner.

Inter skal ha et ønske om å hente inn Branislav Ivanovic fra Chelsea. Serberen har hatt en svak sesong så langt. 31-åringens kontrakt går ut etter sesongen og Inter håper da å få ham gratis, skriver Mirror.

En som ikke skal bort fra Chelsea er formspilleren Willian. Den blå klubben skal nå være villig til å gi brassen en solid lønnsøkning. Det er snakk om en ukelønn på over 100.000 pund, melder The Sun.

Samme avis melder om interesse for Willian fra Bayern München.

Andros Townsend er ute i Tottenham-kulden, men flere klubber har vist interesse for en hurtige vingen. Leicester, Swansea, Aston Villa og West Bromwich Albion skal alle være på vakt, skriver Mirror.

Liverpools Jürgen Klopp funderer på hvordan han skal styrke laget og kan se mot Italia. Empolis Riccardo Saponara ryktes å være på vei til den røde klubben. Prislappen er ifølge Tuttosport 14 millioner pund.

Det er fortsatt mange rykter rundt Chelseas José Mourinho og ifølge Express skal eier Roman Abramovitsj allerede ha en liste klar over mulige erstattere for portugiseren. Disse er, skal man tro avisen, Roberto Di Matteo og Guus Hiddink, som begge har ledet laget tidligere, samt Brendan Rodgers, som også har vært innom klubben tidligere. For alle tre skal det i all hovedsak være snakk om en midlertidig rolle som sjef.

The People hevder å vite at det er Diego Simeone som er mannen Chelsea helst vil ha inn i sjefsstolen, 45-åringen kan bli tilgjengelig til sommeren.

En annen manager som nå skal ligge dårlig an er Swanseas Garry Monk. Klubben har trøblet voldsomt den siste tiden og kun vunnet én av de åtte siste kampene. Daily Mirror melder at manageren ligger dårlig an.

Tottenham skal ha åpnet samtaler med den nigerianske spissen Victor Osimhen, ifølge Daily Mail. Han skal ha imponert stort i U17-VM. Spissen holder nå til i Ultimate Strikes Academy i Lagos.

Det spanske nettstedet Fichajes prøver seg med at PSGs Zlatan Ibrahimovic skal være i forhandlinger med Manchester United.

Manchester Evening News skriver på sin side at United-manager Louis van Gaal vil ha en ving. Saido Mane, Gareth Bale og Eden Hazard blir nevnt som spiller manageren har sansen for.

West Hams Michail Antonio skal være på vei til Derby på lån, skriver Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.