*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

I FORM: Og nå er Leicesters Riyad Mahrez het på ryktebørsen. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Premier Leagues store formspiller kobles bort.

21.12.15 09:50

God dag, folkens.

Vi begynner i Manchester, der Manchester United ventes å legge inn et bud på 29 millioner pund for Leicesters stjernespiller Riyad Mahrez i januar, skriver Daily Express. Det kan bli vanskelig, for Claudio Ranieri har påpekt gjentatte ganger at vingen ikke er til salgs for noen pris.

Mahrez ble kjøpt av Leicester for bare 350.000 pund forrige sesong, og har vært en av de aller beste spillerne i Premier League denne sesongen.

Nylig Chelsea-sparkede José Mourinho skal ifølge The Times være fast bestemt på å fortsette karrieren i England. Ifølge The Independent er portugiseren sikker på at Manchester United ønsker ham som Louis van Gaals erstatter, og er derfor klar til å overta hvis nederlenderen får sparken på Old Trafford.

Flere engelske aviser melder samtidig at van Gaal er historie som United-sjef hvis rødtrøyene taper mot Stoke på boxing day.

LES: - Hiddink møtte Mourinho på et hotell. Der fikk han vite alt

I London jakter Arsenal gull, og nå skal Arsene Wenger & co. ha sett seg ut Inter Milans midtbanespiller Marcelo Brozovic som en mulig forsterkning i januar, skriver Metro. Prislappen skal ligge på rundt 14 millioner pund.

London-rivalene Chelsea vil også forsterke stallen i det kommende overgangsvinduet. Nå skal blåtrøyene ifølge Sunday People være klare til å legge inn et sjokkbud på Liverpool-spiss Christian Benteke i januar.

Chelsea skal samtidig ha sett seg ut Atlético Madrid-manager Diego Simeone som en langsiktig erstatter for José Mourinho, skriver Sunday Express.

Men ifølge amerikanske Fox Sports blir også Manchester City-manager Manuel Pellegrini sett på som en mulig Mourinho-erstatter.

Manchester City skal på sin side være ute etter avtroppende Bayern-sjef Pep Guardiola som erstatter for Pellegrini hvis det ikke blir ligagull denne sesongen, men også Manchester United, Chelsea og PSG skal være interesserte, skriver The Guardian.

Sunderland-ving Jeremain Lens kan være på vei bort, skriver Daily Mail. 28-åringen er satt til å trene med reservelaget og ilagt en bot på to ukelønner for å ha nektet å delta på en treningsøkt i kjølvannet av 0-1-tapet mot Watford 12. desember. Nå skal manager Sam Allardyce forsøke å selge nederlenderen i det kommende overgangsvinduet.

Og til slutt et par smårykter:

Everton skal ifølge The Sun være klar til å by 20 millioner pund for Dinamo Kievs Andrij Jarmolenko.

Newcastle og Tottenham skal begge være ute etter å signere Marseille-spiss Michy Batshuayi, skriver Sunday Express.

Ha en fin dag videre!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.