*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

UNITED-AKTUELL: Benficas Alex Grimaldo, her i duell med Napolis José Callejon. Foto: Ciro De Luca (Reuters)

Tidligere Barcelona-back ønsket på balløya.

Manchester United skal være interessert i den tidligere Barcelona-backen Alex Grimaldo, som nå spiller for Benfica. 21-åringen skal ifølge Daily Mail ha en utkjøpsklausul på svimlende 51 millioner pund.

Ifølge The Sun så er også Manchester City meget interessert i Grimaldo. Avisen kan også melde om at klubber som Juventus, Valencia og Middlesbrough var på plass med speidere på tribunen under Benficas siste kamp, en 4-0-seier over Fereinse.

Arsenal står klare til å gi Hector Bellerin en ny femårskontrakt, i håp om at det vil stoppe Manchester City og Barcelona fra å komme med framstøt mot den hurtige backen. Det skriver Mirror.

Chelsea er blant klubbene som snuser på Manchester City-keeper Joe Hart. Burvokteren er for tiden leid ut til Torino i Italia, men Chelsea-manager Antonio Conte skal fulgt situasjonen til keeperen nøye og et bud kan være på trappene. Det melder nettstedet Goal.

Nåværende Chelsea-keeper Thibaut Courtois har på sin side beroliget fansen med å si at ryktene som vi ha det til at han er på vei til spansk fotball, er noe overdrevet, ifølge The Mirror.

Manchester City skal være interessert i Lazio-spissen Alessandro Rossi, skriver transferguru Gianluca Di Marzio. Det er agenten til 19-åringen som hinter om en overgang til Premier League-klubben.

Fra The Championship tar vi med at Aston Villa vurderer å gi Roberto Di Matteo sparken som manager, etter kun fire måneder i jobben. Daily Express står bak dette ryktet.

Den lovende Celtic-backen Kieran Tierny, som fikk sitt gjennombrudd under Ronny Deilas ledelse, blir stadig koblet med klubber i Premier League, men nå skriver Express at tyske Bayern München er i førersetet i kampen om spilleren.

Både Swansea og Crystal Palace følger utviklingen til unggutten Jai Quitongo, fra klubben Greenrock Morton, med stor interesse og begge klubbene skal ha hatt speidere på plass nylig for å se tenåringen i aksjon. Det er Daily Mail som melder om interessen.

Til slutt tar vi med at to keepere kan ende opp med nye kontrakter i løpet av kort tid. The Mirror skriver at Hugo Lloris skal i samtaler med Tottenham om en ny avtale, mens Willy Caballero håper på en forlengelse hos Manchester City, ifølge Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.