RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KOBLES MED UNITED: Mediene er enig om at en Manchester United-retur for Cristiano Ronaldo er mulig i sommer.
KOBLES MED UNITED: Mediene er enig om at en Manchester United-retur for Cristiano Ronaldo er mulig i sommer. Foto: Martin Meissner (AP / NTB scanpix)

Mandagens Premier League-rykter

Cristiano Ronaldo stjeler overskriftene.

Ikke uventet er det fortsatt Cristiano Ronaldo som herjer på ryktebørsen og avisene sliter med å bli enig om hva som skjer med superstjernen.

The Sun melder at Real Madrid-profilen, som angivelig ønsker seg bort, skal ha gitt agent Jorge Mendes beskjed om at han ønsker en retur til Old Trafford og Manchester United.

Daily Mail hevder å vite at United er villig til å tilby keeper David De Gea, samt den nette sum av 183 millioner pund for å få til en avtale for både Ronaldo og hans lagkamerat i Madrid, spissen Alvaro Morata.

Daily Mirror opererer med at United vil tilby De Gea og 175 millioner pund bare for Ronaldo og at klubben jobber med en egen avtale for Morata.

Skulle De Gea bli en del av en Real Madrid-avtale, vil United gjøre et forsøk på å sikre seg Milans Gianluigi Donnarumma som erstatter, melder Calciomercatio.com.

Spanske Onda Sero hevder på sin side at PSG også er med i kampen om Ronaldo og at tidligere Real Madrid-kompis Pepe ønsker at portugiseren blir med ham til den franske hovedstaden.

Over til Chelsea, som er på jakt etter en avtale for Juventus-backen Alex Sandro og Monaco-spilleren Tiemoue Bakayoko, ifølge Guardian. Chelsea skal ha lagt inn et bud på 60 millioner pund for førstnevnte.

Liverpool jobber fortsatt med en avtale for vingen Mohammed Salah, men ønsker ikke å betale mer enn 35 millioner pund for Roma-profilen. Italienerne ønsker på sin side mer penger, ifølge Sky Sports.

Everton er nær ved å sikre seg den spanske spissen Sandro Ramirez fra Malaga. 21-åringen vil bli Evertons tredje kjøp i løpet av kort tid og de blå vil da allerede har brukt rundt 60 millioner pund i sommer, skriver Daily Star.

Southampton ser for seg å hente Tottenhams Kevin Wimmer i sommer, men er ikke villig til å betale londonklubbens forlangende på 20 millioner pund, ifølge Daily Mirror.

Bournemouths Joshua King sier til lokalavisen Bournemouth Echo at han er smigret over koblingen til Tottenham.

José Mourinho jakter ikke bare stjerner som Cristiano Ronaldo og Alvaro Morata. Skal vi tro Manchester Evening News så skal manageren også ha funnet spillere som holder til i Premier League, som han mener kan forsterke de fire områdene i troppen han ønsker å forsterke.

Leicester har ikke gitt opp håpet om å sikre seg West Bromwich Albions Jonny Evans og vurderer nå et bud nummer to på stopperen, ifølge Daily Telegraph. Et Leicester-bud på spilleren er allerede avvist.

Borussia Dortmund-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang skal være åpen for en overgang til Liverpool, melder franske Le Parisien. Avisen hevder at Liverpool er villig til å betale rundt 61 millioner pund for spissen.

Vi avslutter med stjerneskuddet Kylian Mbappé, som er jaktet av de fleste storklubbene. Spanske Marca skriver at unggutten nå skal ha bestemt seg for Real Madrid, men at partene er åpne for at Mbappé blir værende i Monaco én sesong til, før han flytter til storklubben.

Følg Nettavisen Sport på Snapchat!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere