Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

GODE RIVALER: Arsenal-manager Arséne Wenger og Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Nå skal de kjempe om samme spiller, skal vi tro ryktene.
GODE RIVALER: Arsenal-manager Arséne Wenger og Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Nå skal de kjempe om samme spiller, skal vi tro ryktene. Foto: Alastair Grant (AP)
Storklubbene ruster opp til januarvindu.

God mandag!

I dag starter vi ryktebørsen i London, der Arsenal og Tottenham skal være i kamp om Real Madrids Dani Ceballos, skriver Calciomercato. Den spanske 21-åringen skal ifølge avisen være misfornøyd med tilværelsen på benken i den spanske storklubben, noe som skal ha ført til at de to londonklubbene står klare med sjekkheftet. Men det vites ikke om Real Madrid er interessert i å selge.

Arsenal skal samtidig være ute etter å signere Sevillas Steven N'Zonzi, melder AS. 28-åringen med fortid i Blackburn og Stoke skal ha hatt en krangel med Sevilla-sjef Eduardo Berizzo.

Tottenham skal på sin side være i ferd med å legge inn et bud på den 20 år gamle offensive midtbanespilleren Yusuf Yazici, melder tyrkiske Sporx. Yaziciwho spiller nå for Trabzonspor.

Schalke-stjernen Leon Goretzka skal være ønsket av en rekke storklubber, inkludert giganter som Manchester United, Arsenal og Barcelona. Nå vil den tyske landslagsprofilen ta en avgjørelse i januar om hvor han ønsker å fortsette karrieren, skriver Goal.

Everton-manager Sam Allardyce skal være ute etter Watford-spiss Troy Deeney, melder ESPN. 29-åringen skal ifølge kanalen stå øverst på ønskelisten til Big Sam i januar.

Everton-sjef Allardyce skal samtidig ha gjort det klart at han ønsker å beholde Ross Barkley i klubben, men innrømmer også at han kan ende med å selge midtbanespilleren i sommer, skriver Liverpool Echo.

Chelsea-manager Antonio Conte skal ha gitt klubbens styre klar beskjed om at de må ordne nye kontrakter til Thibaut Courtois og Eden Hazard før sommerens VM-sluttspill i Russland, skriver Express. Conte frykter storspill fra egne elever kan føre til at det blir vanskelig å beholde stjernespillerne.

Newcastles Aleksandar Mitrovic kan ende opp med å forlate klubben i januar, skriver The Chronicle. Gamleklubben Anderlecht skal være et alternativ, skriver belgiske Nieuws Blad.

Og til slutt:

Everton, West Ham og Swansea skal alle være i drakamp om Augsburg-forsvarer Daniel Opare, skriver Daily Mail. 27-åringen skal være lysten på en overgang til England.

P.S: Hvis du ikke liker å gå glipp av store nyheter anbefaler vi at du laster ned Nettavisen-sportens app. Der sender vi pushvarsel når ting skjer, og vi har som mål (og vane) å være først i Norge med fotballnyheter fra balløya.

Hvordan finne appen? Søk på NA Fotball.

Appen er tilgjengelig både i iTunes og for Android-telefoner.

Ha en fin dag!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!