RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter


KOBLES TIL PSG: Midtbaneslugger Ngolo Kante.
KOBLES TIL PSG: Midtbaneslugger Ngolo Kante. Foto: Digitalsouthshm/rex/shutterstock (Shutterstock / NTB scanpix)
Chelsea risikerer å miste én av sine viktigste spillere.

Her er dagens rykter og spekulasjoner. Husk at du også kan følge det som skjer på overgangsfronten direkte i vå livefeed hele dagen.

PSG skal være svært interessert i å hente Chelseas defensive midtbanemann Ngolo Kante, melder The Sun. Spillerens agent skal angivelig allerede ha møtt med den franske storklubben.

Real Madrids Gareth Bale kobles med Manchester United, men waliseren ønsker å bli i den spanske klubben fram til en ny hovedtrener er på plass, for så å ta et valg rundt framtiden, skriver The Independent.

Real Madrid skal være interessert i å legge rundt 132 millioner pund på bordet for å sikre seg den ettertraktede midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic, ifølge Il Messagero. 23-åringen fra Lazio har også lenge blitt koblet med en overgang til Manchester United.

Arsenal nærmer seg en avtale for den tyrkiske midtstopperen Caglar Soyuncu fra tyske Freiburg. 22-åringens agent skal ha bekreftet samtaler om en overgang mellom partene, melder Turkish Football.

Den 15 år gamle Barcelona-spilleren Joel Lopez, som spiller back, skal være enig med Arsenal om en overgang, hevder spanske Sport.

AC Milan-stjernen Leonardo Bonucci ble nylig koblet med Manchester United, men uttaler seg at det ikke er noe som helst problemer i Milano-klubben og hinter slik sett om at han blir værende, ifølge Sky Sports Italia.

Newcastle kommer trolig ikke til å legge inn et bud på Aston Villas Jack Grealish, selv om Tyneside-klubben har stor sans for spilleren. Grealish skal være verdsatt til 20 millioner pund og skal også være på ønskelisten til Tottenham, melder Newcastle Chronicle.

Newcastle skal imidlertid være villig til å bla opp rundt 16 millioner pund for å hente Salomon Rondon fra WBA, skriver Northern Echo.

Everton, Fulham og Leicester er alle interessert i å hente James Maddison fra Norwich. 21-åringen kan komme til å koste rundt 25 millioner pund, ifølge The Mirror.

Brighton, Crystal Palace, og Southampton skal alle ha vist interesse for å signere Stuart Armstrong fra Celtic. Skotten selv skal være lysten på en overgang til Premier League, skal vi tro skotske Daily Record.

Wolverhampton håper å få inn Sunderlands Paddy McNair i løpet av sommervinduet, melder Northern Echo.

Det samme Wolves jobber også med å få hentet inn den mexicanske Benfica-spilleren Raul Jimenez på lån, ifølge Record i Portugal.

Manchester United, Liverpool og Everton jakter alle Wigans 16 år gamle spiss Joe Gelhardt, melder ESPN. Gelhardt har representert England på U16-nivå og regnes som en spennende mann for framtiden.

Roma-keeper Alisson Becker, som har vært en gjenganger i ryktespalten denne sommeren, skal ifølge Brasils keepertrener Claudio Taffarel være godt fornøyd med å være i den italienske klubben, skriver Liverpool Echo. Alisson har lenge blitt koblet med Liverpool og Real Madrid.

Vi avslutter med Nabil Fekir. Franskmannen var nær en overgang til Liverpool før helgen, før forhandlingene strandet. Lyon-profilen selv skal ha vært så overbevist om at han skulle bli Liverpool-spiller, at han allerede hadde valgt ut draktnummer i klubben, ifølge franske L'Equipe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere