RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter


DRAR HAN? Eden Hazard skal være ønsket i Real Madrid.
DRAR HAN? Eden Hazard skal være ønsket i Real Madrid. Foto: Luis Acosta (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Storklubb gjør plass til ny superstjerne.

Husk at du kan følge overgangsvinduet live i Nettavisen hver eneste dag fra klokken 8 til 23.

Eden Hazard kobles støtt og stadig med en overgang til Real Madrid, og ifølge Diario Goal skal klubbpresident Florentino Perez allerede ha plukket ut et trøyenummer til den belgiske Chelsea-stjernen, hvis han velger å dra til den spanske storklubben.

Det har vært mange spekulasjoner rundt framtiden til Chelsea-boss Antonio Conte, men nå hinter managerens bror om at 48-åringen blir å finne på Stamford Bridge også neste sesong, ifølge The Mirror.

Manchester City skal være enig med Leicester om en avtale for Riyad Mahrez, verdt 60 millioner pund, melder Daily Mail. City har jaktet spilleren i lang tid og det er ventet at medisinske sjekken kan bli gjennomført allerede i løpet av de neste 48 timene.

Arsenal skal være i forhandlinger med franske Lorient om en overgang for 19 år gamle Matteo Guendouzi, melder Sky Sports.

Midtbanespilleren Lucas Torreira, som etter planen skal gjennomgå den medisinske sjekken med Arsenal mandag, sier at han gleder seg til det han omtaler som en stor mulighet i karrieren, skriver Metro.

VM endte i skuffelse for Tyskland og Mesüt Özil. Nå mener faren til Arsenal-spilleren at 29-åringen burde gi seg på landslaget, ifølge Bild.

West Ham-spilleren Reece Burke kan være på vei til Derby, som ledes av Frank Lampard. Klubben skal ha kommet med bud på spilleren. Burke skal imidlertid allerede være nær en overgang til Hull, ifølge The Sun.

Ajax-trener Erik ten Hag skal ha bekreftet at klubben er interessert i å hente tilbake Manchester United-spilleren Daley Blind. 28-åringen har ikke fått det optimalt til hos Old Trafford-klubben, melder Sky Sports.

Burnley-spissen Sam Vokes skal være ønsket av Tony Pulis i Middlesbrough, skriver lokalavisen Northern Echo.

Liverpool skal ikke ha interesse av å kaste seg med i kampen om Aston Villa-spilleren Jack Grealish, selv om det har versert enkelte rykter om at de røde følger 21-åringen, ifølge Liverpool Echo.

Liverpool skal imidlertid ha mottatt flere lånetilbud på unggutten Ben Woodburn. Norwich og Sheffield United skal stå først i køen, mener Goal.

Nice-spilleren Jean-Michael Seri, som er meget ettertraktet i sommer, skal ha blitt observert i London. Chelsea, Arsenal og nykommer Fulham sies alle å være på jakt etter spilleren, hevder The Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere