*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Denne Milan-spilleren kan bli klar for Arsenal.

13.08.12 11:53

Wigan er i ferd med å få ferdigstilt en låneavtale med Arsenal for Ryo Miyaichi. 19-åringen skal være et trekk for å kunne fremskynde avreisen til Victor Moses.

Fulham-sjef Martin Jol skal ifølge Daily Mirror komme med et overraskelsesbud på tre millioner pund for David Ngog. Den franske spissen kan dermed ha spilt sin siste kamp for Bolton.

Rennes har bekreftet at Yann M'Vila skal ha fått et konkret tilbud fra en klubb i England. Spekulasjonene går i at tilbudet til 22-åringen skal ha kommet fra Tottenham, melder Metro.

Daily Mail skriver at Newcastle skal ha kommet til enighet med Ajax om en overgang for Vurnon Anita (23). Prisen for nederlenderen skal være 6,2 millioner pund.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', '', '', 480, 470, 'perf1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', 'eplayer14');

Arsenal vil trolig prøve å få byttet bort Nicklas Bendtner (24) mot AC Milans forsvarspiller Philippe Mexes (30), melder TalkSport.

Etter at Roberto Mancini sikret seg Jack Rodwell forrige uke skal nå Manchester City-manageren stille inn siktet på Liverpools Daniel Agger, skriver Daily Mirror. Mancini har uttalt at han trenger flere spillere før sesongstarten.

Arsenal skal ha fortalt Barcelona at de vil hente talentet Cristian Tello som en del av en avtale om at Alex Song skal reise til Camp Nou.

Lilles Mathieu Debuchy er fast bestemt på å forlate den franske klubben og skal ha kommet med en appell til Newcastle om å hente han til Premier League.

PS. Nettavisen tilbyr nå videoreportasjer fra Premier League. Disse vil starte automatisk og med lyd, men kun i en kort periode, for å gjøre dere lesere oppmerksomme på denne nyheten. Legg merke til at dere kan se flere reportasjer i menyen nederst i videovinduet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.