Mandagens Premier League-rykter

Foto: Erlend Aas/Scanpix

Moa skal være på vei til Premier League.

27.08.12 08:58

Swansea-spiller Scott Sinclair blir klar for Manchester City i løpet av tirsdag, skal vi tro Daily Mail. Overgangssummen skal ligge på 6,2 millioner pund.

Tottenham har som mål å bruke opp 50 millioner pund på spillerkjøp før overgangsvinduet stenger på fredag. Ifølge Daily Mirror skal Spurs ha seks spillere de ønsker å få inn i stallen, blant annet Joao Moutinho og Willian.

Ståle Solbakken har slitt med å holde på spillerne sine den siste tiden og nå kan enda en spiller forsvinne for nordmannen, melder Metro. Kevin Doyle er sterkt ønsket av Everton, men klubben blir trolig utfordret av Aston Villa.

Wigan skal etter det Daily Mail erfarer planlegge et bud på Boltons Lee Chung-yong. Den 24 år gamle spilleren skal ha fått en prislapp på rundt syv millioner pund.

Michael Owen forteller at han forventer å finne seg en ny klubb i løpet av uken. Skal vi tro the Sun skal både Everton og Stoke være villige til å inngå forhandlinger med veteranen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Foto: Getty / All Over Press

Southampton har hatt en tung start på sesongen med to strake tap. Nå skal klubben gjøre grep med å hente inn defensive fibre i Ajax venstreback Nicolai Boilesen. Arsenal og Inter Milan skal ifølge Daily Mirror også ønske seg 20-åringen, som er verdsatt til fem millioner pund.

Samtidig som Southampton prøver å forsterke bakover på banen, ønsker Blackburn å hente angrepsspilleren Rickie Lambert fra klubben. Morten Gamst Pedersens klubb skal være klare med fire millioner pund for Lambert, samtidig som de sikler etter en låneavtale med Swansea for Luke Moore, skriver Daily Mail.

Den «glemte» Manchester United-spissen Federico Macheda har ikke fått sjansen på Old Trafford. Etter låneopphold hos både Sampdoria og Queens Park Rangers ønskes han nå av tyrkiske Bursaspor, melder Daily Mail.

Ifølge Twitter-kontoen Transfer Quantum skal QPR ha forhørt seg om en mulig låneavtale for Chelseas 21 år gamle Gaël Kakuta. Twitter-profilen har ofte kommet med overgangsutsagn, som har vist seg å treffe bra med sannheten.

Samme kilde hevder for øvrig at Mohammed «Moa» Abdellaoue vil signere for Norwich innen fredag. Det er kun et par dager siden Alexander Tetty signerte for samme klubb.

PS.Se nyhetsreportasjer fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.