Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All over Press

Denne mannen kalles bare «toget» og neste holdeplass kan være Stamford Brigde.

15.10.12 09:57

Tottenham følger nøye med Feyenoords nederlandske midtbanespiller Jordy Clasie. 21-åringen blir fulgt av både Roma og Juventus og hans nederlandske klubb skal være villig til å lytte til bud på rundt fem millioner pund i januar. Skulle Spurs' tape dragkampen om talentet, kan Patrick Herrmann fra Borussia Mönchengladbach være aktuell.
(The Mirror)

Roberto Di Matteo holder fremdeles et øye med gamleklubben Lazio. Nå er det venstrekanten Senad Lulic som har fått italienerens oppmerksomhet. Bosnieren, som har avvist å forlenge avtalen med Lazio, følges også tett av Bayern München.
(The Mirror)

En annen mann som drøyer med å skrive under ny kontrakt, er Roberto Di Matteos egen Ashley Cole. Venstrebacken kan forsvinne ut portene på Stamford Bridge dersom han ikke bestemmer seg for å forlenge avtalen med de blå. Les mer om det her.
(Daily Mail)

Dermed starter selvfølgelig spekulasjonene om hvem som kommer til å erstatte den tidligere Arsenal-spilleren i Chelsea. Leighton Baines og Benoit Assou-Ekotto står høyt på Roberto Di Matteos ønskeliste.
(Caugthoffside)

Robert Lewandowski er smigret over interessen fra Manchester United og Chelsea, men kommer neppe til å forlate Borussia Dortmund i januar. Polakkens prislapp på 30 millioner pund vil trolig skremme vekk både Ferguson og Di Matteo.
(Metro)

Anzji Makhatsjkala vil gjerne hente Nemanja Vidic tilbake til russisk fotball og er villig til å betale serberen 250.000 pund etter skatt i uka. Det ville imidlertid ikke gjort United-spilleren til den best betalte spilleren i klubben. Samuel Eto'o har utbetalt 325.000 pund i uka.
(Daily Mirror)

De som følger denne spalten daglig vet allerede at Liverpool har blitt koblet til svenske Andreas Granqvist. Nå skal svensken ha uttalt at at han gjerne kunne tenke seg en overgang fra Genoa til Anfield.
(Metro)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.