RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: gettyimages
Sist oppdatert:
Didier Drogba kan returnere til engelsk fotball.

Her er overgangsryktene vi fant mandag:

Florent Malouda er for tiden degradert til å trene med reservene og juniorene i Chelsea. Franskmannen ser seg derfor om etter en vei vekk, men det kan bli vanskeligere enn han håper på. Den brasilianske klubben Santos ble nevnt som den mest ivrige klubben etter Maloudas tjenester, men de skal nå ha trukket seg fra en mulig overgang. (Metro).

David de Gea bidro med en av sesongens beste redninger da han stanset headingen til Fernando Torres søndag kveld. 21-åringen insisterer nå på at han er fornøyd med tilværelsen i Manchester United, til tross for påsått interesse fra blant andre Real Madrid. Keeperen avfeier muligheten for at han forlater Old Trafford med det første (Sky Sports).

Chelsea, Manchester United og Liverpool skal alle ha speidet på Genoa-back Mario Sampirisi under kampen mot AC Milan på lørdag. 19-åringen blir sett på som ett av de største talentene i italiensk fotball. (BBC)

Manchester United-manager sir Alex Ferguson skal samtidig være ute etter å skaffe litt erfaring til forsvarsrekkene i United. Nå skal Paris Saint Germain-stopper Diego Lugano være på blokka til Uniteds mektige skotte. (Caugtoffside)

Mange United-rykter i dag: Nå hevdes det at klubben må ut med 25 millioner pund om de ønsker tjenestene til PSVs midtbanespiller Kevin Strootman. 22-åringen kunne blitt United-spiller for 10 millioner pund forrige sommer, men avtalen gikk i vasken. (Metro).

Mye tyder på at Newcastle har vunnet drakampen om den franske midtbanemannen Moussa Sissoko. Toulouse-spilleren har lenge vært ønsket av Tottenham, Liverpool, Everton og Fulham, men nå skal Newcastle ha kommet til enighet med Toulouse om en overgangssum. (Daily Mail).

Liverpool trenger angrepsskyts, og nå kan tidligere Chelsea-spiller Didier Drogba bli løsningen. Den kinesiske fotballsesongen er ferdigspilt om to uker, og da kan Drogba bli aktuell som en leiesoldat.

Og til slutt:

Chelsea skal være på jakt etter EM-sensasjonen Alan Dzagojev. CSKAs angrepsspiller skal imidlertid ha en prislapp som til og med skremmer Roman Abramovitsj, så en overgang er foreløpig et stykke unna. 22-åringen er også koblet til Tottenham.

Ha en fin dag!

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere