RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Vi gir deg en av toppklubbenes ønskeliste for januar.

Arsenal-styret har gitt Arsène Wenger grønt lys til å forsterke stallen i januar, og franskmannen sitter klar med sjekkheftet. Edin Dzeko og Crystal Palace' stortalent Wilfried Zaha står øverst på ønskelisten. Også Swansea-keeper Michel Vorm, Athletic Bilbaos Fernando Llorente og Atelticos Adrian Lopez skal være aktuelle. Arsenal har bare vunnet to av klubbens sju siste ligakamper og Arsène Wenger er i ferd med å miste tålmodigheten. At det kommer forsterkninger i januar virker nesten uunngåelig.

Mathieu Debuchy har i lengre tid vært ønsket av Newcastle. 27-åringen skal ha vært skuffet da en overgang fra Lille til Newcastle gikk i vasken i sommer. Nå har imidlertid Barcelona kastet seg inn i kampen om backen og ser på mulighetene for å hente ham til vinteren.
(Fichajes.net)

Borussia Dortmund sliter med å få Robert Lewandowski til å skrive under en ny kontrakt. Manchester United vurderer å gjøre et fremstøt for å hente polakken til Old Trafford i en av de to neste overgangsvinduene. 24-åringen har kontrakt med Dortmund fram til 2014.
(Daily Mirror)

West Ham skal være nær ved å hente Nicolas Anelka tilbake til Premier League fra kinesiske Shenghai Shenua. Anelka har ikke funnet seg til rette i Kina, og Sam Allardyce vil gjerne gjenforenes med sin tidligere elev fra Bolton-tiden.
(Daily Star)

Samtidig melder The Sun at Frank Lampard kan være på vei motsatt vei - fra England til Kina, altså. Guizhou Rehne vil lokke 34-åringen med 250.000 pund i uka.
(The Sun)

Marko Marin har ikke fått mye tillit etter at han skrev under for Chelsea i sommer. Nå vil Borussia Mönchengladbach hente 23-åringen til klubben og kan trolig tilby mer spilletid enn Roberto Di Matteo kan. Marin startet karrieren sin nettopp i Mönchengladbach.
(Sky Sports)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere