Mandagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos / Scanpix

Denne mannen selges trolig i dag.

28.01.13 09:49

Mandag betyr ny uke. Ny uke betyr nye rykter, og nå begynner det snart å haste for de som ønsker å få handlet litt i januar.

Vi starter på Londons vestkant, hvor QPR denne helgen fikk seg en real cup-smell i trynet. Et ydmykende tap mot MK Dons fikk Harry Redknapp til å ta frem saftige gloser om prestasjonene til laget sitt, og han annonserte umiddelbart at han trengte nye spillere.

Nå kan Peter Odemwingie, som ikke har hatt noen stor sesong, se ut til å bli nestemann inn døra på Loftus Road, etter at nigerianeren har kommet på kant med klubbledelsen i West Bromwich. Akkurat det 'Arry trenger med andre ord, en eksemplarisk type som presterer på banen.
(Daily Telegraph)

Chelsea skal være så desperate etter å få inn en spissforsterkning at de har lagt inn et bud på Didier Drogba. Den tidligere Chelsea-mannen har derimot takket nei, og vil heller sette kursen mot Galatasaray. Etter at Fernando Torres banket inn et mål mot Brentford i helga, skjønner vi at Drogba er redd for å ikke få den spilletiden han måtte ønske seg.
(The Sun)

Andre Villas-Boas burde kanskje være like desperat etter forsterkninger på topp, spesielt ettersom Jermaine Defoe sliter med en skade, som kanskje ender med operasjon. I etterkant av Leeds-kampen forteller imidlertid Tottenham-manageren at han ikke kommer til å kjøpe noen ny angrepsspiller.
(Guardian)

Det er ikke til å legge skjul på at Norwich ligger langflate etter Gary Hooper. Det er nok et greit utgangspunkt for Celtic, som dermed kan kreve en ekstra slump penger for å gi slipp på spissen. Tottenham følger visstnok utviklingen nøye, og kan nok fort finne på å spolere for Norwich helt på målstreken.
(Daily Mail)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Str

Blir det ingen Hooper på «The Canaries», retter de trolig oppmerksomheten mot QPRs Jamie Mackie. Han kan de få til tre millioner pund - under halve prisen av Hooper. Men kanskje også bare halvparten så mye kvalitet?
(Daily Mirror)

Mario Balotelli har vært koblet til AC Milan i lengre tid, men Manchester City har hele tiden utelukket et salg av itelieneren. Nå skrives det imidlertid at City vil bekrefte Balotelli-salg i løpet av mandagen.
(The Sun)

En som har måttet tåle mye kritikk for sin passivitet på overgangsmarkedet, er Arséne Wenger. Skal vi tro engelske aviser, har franskmannen nå likevel innsett at han trenger mer krutt på topp, dersom sesongen skal ende positivt. David Villa er mannen som skal hentes i løpet av de neste dagene.
(Metro)

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Reuters / Scanpix

Birmingham har en liten juvel i keeperen sin, Jack Butland. Nå vil Chelsea finpusse denne juvelen til å bli deres langsiktige løsning i målet på Stamford Bridge. Thibaut Courtouis har tydeligvis ikke imponert nok i Atletico Madrid.
(Daily Mirror)

Huddersfield sparket Simon Grayson etter en lang periode uten seier. Southampton sparket Nigel Adkins etter å ha gått fem kamper ubeseiret. Det kan nå komme Huddersfield til gode, som trenger en ny manager i løpet av kort tid.
(Daily Telegraph)

Til slutt tar vi med at David Moyes desperat ønsker å øke størrelsen på sin noe tynne Everton-tropp. Noen konkrete navn nevnes foreløpig ikke, men Moyes er nok glad til bare han får inn en ekstra mann eller to til å rullere med.
(Daily Mail)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '102ans3s5xoxc1gt5gxww5g2vb', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-102ans3s5xoxc1gt5gxww5g2vb', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.