*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/ Scanpix

Nå kan han bli manager i Premier League.

11.02.13 09:04

Shane Long har ikke vært i fryktinngytende form foran mål denne sesongen,iren har kun notert seg for seks scoringer i Premier League.

Det holder likevel til å imponere storklubber nedover på kontinentet. Både Sevilla og Lazio har funnet ut at de ønsker seg West Bromwich-spilleren, som har ett år igjen av kontrakten på The Hawthorns.
(Daily Mirror)

Agenten til den chilenske 17-åringen Christian Cuevas, innrømmer at de er i sluttforhandlinger med Chelsea om en overgang til sommeren. Hans nåværende klubb, O'Higgins, krever 3,4 millioner pund, en prislapp londonklubben sjelden har problemer med å utløse.
(Daily Mail)

Arsenal-fansen kan puste lettet ut. Andre Santos er klar for brasilianske Gremio, og forlater London ved å si at han reiser til Brasil «for å bli en mester».
(Sky Sports)

Det er mulig at det kommer en ny mann inn dørene på Emirates også. Santos' landsmann Matheus Índio skal nemlig prøvespille for Arséne Wenger den neste uken, og den 17 år gamle Vasco da Gama-spilleren signeres trolig om han imponerer nok.
(Globo.com)

Emmanuel Adebayor kom seg til slutt tilbake til London, og var en del av Tottenham-laget som slo Newcastle 2-1 i helgen. Andre Villas-Boas var derimot lite fornøyd med at klubben ble nødt til å hente togoleseren med privatfly fra Afrikamesterskapet, og forteller at de kommer til å bøtelegge spissen.
(Daily Mirror)

Til slutt tar vi med at Patrick Vieira nevnes som mulig ny Manchester City-manager. Sky Sports tippetjeneste, Sky Bet, har kuttet oddsen på at franskmannen tar over for en Roberto Mancini under kraftig press.
(Sky Bet)

Sjekk siste nytt fra Premier League her!

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1c4grhyv0g4pb1m9knb7prcz48', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1c4grhyv0g4pb1m9knb7prcz48', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.