*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Philippe Desmazes / AFP / NTB scanpix

Storklubber vil lokke stjerneskuddet til Premier League.

18.03.13 08:52

Per Mertesackers opphold i Arsenal har ikke vært like suksessfylt som nok mange kunne håpet. Den digre tyskeren har en del kvaliteter, men faller også gjennom på en del i Premier League. Det er ventet at Arsenal vil satse hardt på å forsterke forsvaret foran neste sesong, og da kan det fort også hende at Mertesacker har gjort sitt for londonklubben.

De siste ryktene vil ha det til at Hamburg nå vurderer å legge inn et bud på 28-åringen.

Arsenal skal også være ute etter formspilleren Pierre-Emerick Aubameyang fra St. Etienne i Frankrike. 23-åringen har vært meget solid den siste tiden. Chelsea skal også være interessert.

«The Gunners» er også i markedet for en ny keeper og kanskje Swanseas Michel Vorm kan gi klubben litt stabilitet bakover. Klubben skal stå klar til å by på 29-åringen.

En annen 29-åring som er i vinden, er Readings Pavel Pogrebnjak. Reading står i fare for å rykke ned fra Premier League, og skulle det skje, kan russeren fort bli solgt til Zenit St. Petersburg, i et forsøk på å kutte lønnsbudsjettet på Madjeski Stadium.

Liverpool Raheem Sterling er sliten og får derfor hvile fra a-lagsfotball om dagen, noe som gjør at interessen blant mindre klubber har vært stor. Championship-klubbene Leeds, Cardiff og Bolton ønsker alle å låne den hurtige kantspilleren, men Liverpool skal ikke være interessert i en slik avtale for 18-åringen.

Liverpool-sjef Brendan Rodgers skal imidlertid være villig til å slippe spanske Suso på lån ut sesongen, om noen er interessert, ifølge Express.

The Mirror kan for øvrig melde om at Liverpool-manageren ikke kommer til å få all verdens med penger for å gjøre klubben til Champions League-utfordrere over sommeren. Klubbens eiere vil fortsatt kreve måtehold og smarte investeringer fra sine undersåtter på Anfield.

Thibaut Courtois eies av Chelsea, men har gjort sine saker svært bra på lån hos Atlético Madrid, og nå er spanjolene ute etter en permanent avtale. Chelsea ønsker imidlertid 17 millioner pund for den unge belgieren. Skulle superspiss Falcao bli gjort en del av handelen, kan det nok likevel hende at de blå er villig til å forhandle.

(artikkelen fortsetter under bildet)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1pl2o0oi12vhs1c7ymjd5a3v8b', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1pl2o0oi12vhs1c7ymjd5a3v8b', 'eplayer14');

Vi tar med at Fulham jakter landslagsspiller for Mali, Mahamadou N'Diaye og Fc Twente-stopper Douglas.

Sunderland på sin side har 21 å gamle Mahatma Otoo på ønskelisten. Otoo spiller sin landslagsfotball for Ghana og sin klubbfotball i Hearts of Oak.

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp vurderer nå å vrake førstekeeper Julio Cesar og heller satse på utskjelte Robert Green igjen. Brassekeeperen har ikke vært patent den siste tiden. Ikke bli overrasket om Redknapp drar ut på jakt etter en ny sisteskanse til sommeren.

Sami Khedira er en spiller som til stadighet har blitt koblet med engelske klubber, men nå ser det ut til at tyskeren blir værende i Real Madrid. Den spanske klubben ønsker å gi 25-åringen en forlengelse av kontrakten på tre år, noe som vil binde ham til Real fram til 2018.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Star, Daily Mirror, Metro, Express, Daily Telegraph, ABC.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.