RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images
Edinson Cavani kan havne i Premier League.

Det er påske, og ikke like mye trykk på ryktebørsen, men Nettavisens Premier League-rykter fortsetter med full kraft. Her er det vi fant mandag:

Edinson Cavani-ryktene har fått ytterligere bensin på bålet etter at den urugayanske spissen uttalte at han «ikke vet hvor han spiller neste sesong». Napoli-spissen har opplevd en sjelden måltørke den siste tiden, og skal være ønsket av Chelsea og Manchester City.

Samtidig skal Manchester City, sammen med Arsenal, være på jakt etter Fiorentina-spiller Stevan Jovetic. 23-åringen, som har scoret 12 mål på 24 kamper i Serie A denne sesongen, har nylig uttalt at han ønsker å spille i England og «verdens tøffeste liga» i løpet av karrieren. Så spørs det om Fiorentina er villig til å gi ham den muligheten med det første.

Sevilla-spiss Alvaro Negredo innrømmer at også han ønsker å spille i Premier League i løpet av karrieren. Den kommentaren vil trolig skape ekko i Evertons lokaler, for de har lenge vært interessert i Negredos tjenester. I januar skal de også ha forsøkt å kjøpe ham, uten hell.

Barcelona skal ha sommerplaner om å kjøpe Manchester City-spillerne Vincent Kompany og Sergio Agüero. Ifølge Daily Mirror skal Barcelona forberede et gigabud for de to stjernene, men bare hvis de mislykkes i å kjøpe Mats Hummels fra Dortmund, samt ikke lykkes med å beholde David Villa.

Chelseas 18 år gamle U21-landslagsspiller Nathaniel Chalobah har imponert under sitt låneopphold i Watford. Nå skal han være ønsket av Arsenal, som planlegger å by på talentet når sommervinduet åpner.

West Ham skal være i ferd med å innlede forhandlinger med Vitesse om Wilfried Bony, skriver Daily Mail. Ivorianeren har vært i fantastisk form denne sesongen, og West Ham kan trolig vente seg konkurranse om angrepsspilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere