Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
- Manchester United skal hente ti spillere i sommer.

Barcelona-spiss David Villa har begynt å frykte for sin egen karriere og manglende spilletid. Med et VM i Brasil som kommer rundt neste sving, vil den spanske spissen forlate Barcelona og dra til en klubb som gir ham spilletid. Arsenal skal være en av klubbene som står klare med sjekkheftet for å sikre seg 31-åringen.

Sunderland skal være svært interessert i å signere Tottenham-back Danny Rose på en permanent avtale. Nå forbereder de et bud på åtte millioner pund for 22-åringen.

Schalkes supertalent Julian Draxler (19) har avfeid spekulasjonene om at han drar til Bayern Munchen neste sesong. Også Premier League-klubber har vært koblet til midtbanespilleren, men nå tyder mye på at han blir værende i den blå drakten.

West Brom-spiss Shane Long skal være ønsket av flere tyske klubber, men uttaler nå at han vil bli værende på The Hawthorns.

Manchester United er for lengst seriemester i Premier League, men klubben sikter på å forsterke laget før neste sesong. Nå skal han ha hele ti spillere i kikkerten, for klubben har god økonomi etter sponsoravtalene med AON og Nike, skriver Caughtoffside.

Den spilleren som skal være mest aktuell for Ferguson & co, er Tottenhams Gareth Bale. Han vant både årets spiller-prisen og årets unge spiller-prisen under søndagens utdeling, og blir ikke en billig mann for rødtrøyene. Nå skriver Caughtoffside at United er klare til å tilby 55 millioner pund pluss én spiller for å hente Bale. Antonio Valencia, Ashley Young og Nani skal være spillerne Ferguson vurderer å bytte bort.

Borussia Dortmund skal nå ha Newcastle-spiss Papiss Cisse øverst på ønskelisten som en eventuell Robert Lewandowski-erstatter. Spissen hevdes blant annet å være klar for Bayern, selv om ingenting er offentlig bekreftet.

Og til slutt:

Chelsea skal ifølge Daily Express være klare til å legge inn et bud på Ajax-talentet Viktor Fischer. Den 18 år gamle dansken har scoret 11 mål for den hollandske storklubben allerede.

Ha en fin dag!

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!