RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Francisco Leong / AFP / NTB scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Velkommen til «silly season».

Da var sesongen i Premier League over, og vi kan ønske velkommen til «silly season». Vi håper på en meget silly, silly season denne sommeren.

Vi starter på Stamford Bridge med et av de eldste ryktene i boka. De blå ønsker seg nemlig tyske André Scürrle. Wop-di-do, det kom ikke som noen overraskelse.

Chelsea har jaktet stjernen fra Bayer Leverkusen i lengre tid og den tyske klubben har langt på vei bekreftet at et bud er på bordet. Scürrle sier også selv at han tror på en overgang.

En annen som blir koblet med Chelsea er José Mourinho. Manageren skal sitte utrygt i Real Madrid, og nå vurderer hovedstadsklubben å sparke portugiseren med to kun to kamper igjen av sesongen. Det er avisen El Mundo som skriver dette. Bakgrunnen er selvfølgelig en dårlig sesong, og ikke minst det bitre tapet for byrival Atlético Madrid i cupfinalen nylig.

På vei bort fra Chelsea er en annen manager, Rafael Benítez. Spanjolen har gjort sitt på «brua», men kan være tilbake på benken ganske kjapt. Walter Mazzarri har bekreftet at han gir seg som hovedtrener i Napoli og dermed kan det være duket for en Benitez-retur i Serie A. Spanjolen skal angivelig være nær ved å skrive under med den italienske klubben.

Tottenham-manager André Villas-Boas har gitt klar beskjed om at klubben nå må bruke penger. Den første manageren vil hente er kompis Joao Moutinho fra FC Porto.

Kanskje må den godeste Villas-Boas selge noen får å få råd til de han vil ha inn? Vel, da skal han vite at Liverpool står klare til å legge penger på bordet for Danny Rose.

Spissen Alvaro Negredo har også lenge blitt koblet med Tottenham, og nå avslører 27-åringen at han gjerne kunne tenke seg å flytte til en større klubb, om tilbudet kom.

Carlos Tévez er som regel et hyppig nevnt navn i disse sommerspaltene og også i år må vi belage oss på å lese denne kombinasjonen av bokstaver gang på gang. Juventus skal være blant klubbene som jakter den omstridte spissen. Tevez selv skal angivelig også være åpen for en overgang til franske Monaco og franske Paris Saint-Germain, skriver italienske medier.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Get Adobe Flash player

Manuel Pellegrini er mannen de fleste spår at skal ta over som manager i Manchester City. Ringreven håper å ta med seg en tidligere elev, gladgutten Pepe fra Real Madrid, på flyttelasset. Storklubben krever imidlertid 20 millioner pund for stopperen.

Arsenal nå. Stevan Jovetic fra Fiorentina skal stå høyt på ønskelisten til manager Arsène Wenger, men det er langt fra sikkert at den italienske klubben vil selge sin juvel. I tillegg til Arsenal skal også Juventus og Manchester City være på jakt etter mannen fra Montenegro. Og med det samme vi nevner Juventus, kan vi jo ta med at de også vil ha Real Madrids Gonzalo Higuain.

Christian Benteke har imponert mange i Aston Villa og nå skal Birmingham-klubben ha gått i forhandlinger med spissen om en ny kontrakt. Mange større klubber har imidlertid meldt sin interesse, blant andre Champions League-finalist Borussia Dortmund.

Harry Arter er mannen som skal stå på ønskelisten til både Norwich og Swansea. Han holder i dag til i Bournemouth, er 23 år og midtbanespiller.

Nyopprykkede Hull er forberedt på å hoste opp det som trengs for å hente vinglebøtta Peter Odemwingie til klubben. Nigerianeren er ikke så populær i West Bromwich Albion.

Det samme Hull sikler også etter Blackburn-spiss Jordan Rhodes. West Ham har også lagt merke til Morten Gamst Pedersen og Joshua Kings lagkamerat.

Kilder: BBC, Sportinglife, El Mundo, Daily Mail, The Sun, The Mirror, Sky Sports, Gazzetta dello Sport, Tuttosport, Marca.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere