Mandagens Premier League-rykter

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

Real Madrid-spissen nærmer seg Arsenal.

24.06.13 08:39

The Sun kommer med en gladnyhet til Arsenal-fansen mandag. Til avisen skal nemlig Gonzalo Higuains far ha bekreftet at Real Madrid-spissen er svært nære en overgang verdt 22 millioner pund.

Laurent Blanc ser ut til å bli ny Paris Saint-Germain-manager og skal vi tro Daily Mail har han allerede planer om å hente Chelsea-stopper David Luiz, så fort han tar over for Carlo Ancelotti. Luiz er for øyeblikket i Brasil hvor han spiller i kontinentalcupen for hjemlandet.

Manchester United virker å være favoritten til å sikre seg Thiago Alcantara, men ifølge Metro kan Barcelona forsøke å stikke kjepper i hjulene til den engelske fotballgiganten ved å tilby 22-åringen en ny kontrakt. Flere andre engelske medier hevdet imidlertid forrige uke at Thiago vil signere for United i løpet av kort tid.

Thiagos far mener, ifølge Daily Mirror, også at sønnen bør velge Manchester United fremfor Manchester City, Bayern München og Chelsea.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Norwich og Everton kjemper begge om signaturen til Wigan-spiss Arouna Kone, skriver Daily Mail. 29-åringen fra Elfenbenskysten skal ha en utkjøpsklausul, som lyder på 5 millioner pund.

Ifølge Daily Mirror har Southampton-sjef Mauricio Pochettino store planer på overgangsmarkedet i sommer. Han har nemlig planer om å hente Radja Nainggolan fra Cagliari, Victor Wanyama fra Celtic og Pablo Osvaldo fra Roma. Problemet er bare at ingen av spillerne vil takke ja til tilbud fra Southampton, skriver Mirror.

Sochaux-forsvarer Sebastien Corchia har vært koblet til Arsenal, men nå sier 22-åringens agent at det er mer sannsynlig at spilleren blir værende i Frankrike enn at han drar til London, melder Sky Sports.

Swansea-kaptein Ashley Williams planlegger å fortelle sin arbeidsgiver at han ønsker å forlate klubben, skriver Daily Telegraph. 29-åringen skal ha et ønske om å spille for Arsenal, men utelukker heller ikke Everton eller Liverpool.

P.S: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.