RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester United vil ha Bale.

Ikke uventet stjeler Gareth Bale noen av overskriftene også denne uken. The Independent skriver nå at Manchester United er klare for å bli med i kampen om å signere 24-åringen fra Tottenham. Fra før av er Real Madrid svært interessert i Tottenham-stjernen.

Bayern Münchens, Luiz Gustavo, er svært nære en overgang til Arsenal, skriver The Telegraph. Ifølge avisen vil London-klubben betale 14 millioner pund for den defensive midtbanespilleren.

Barcelona kommer denne uken til å forsøke seg med ett siste bud på Chelsea-stopper David Luiz, skriver Daily Mirror. Rykter vil ha det til at brasilianeren ønsker seg garanti fra José Mourinho at han får spille neste sesong.

Samtidig er Chelsea sikre på at de vil klare å hente Wayne Rooney fra Manchester United før overgangsvinduet stenger. Skulle det imidlertid skjære seg, vurderer de Samuel Eto'o som en reserveløsning, skriver Daily Express.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.

West Bromwich håper å få på plass Udinese-spiss Matej Vydra mandag. I tillegg er klubben i samtaler med Manchester City om en overgang for Scott Sinclair, hevder Birmingham Mail.

Men det er ikke bare West Brom som ønsker å hente Vydra fra Udinese, skriver Metro. Også Sunderland og West Ham skal være svært interessert i spilleren, som forrige sesong scoret 20 mål da han var på lån hos Watford.

Sunderland skal også være på jakt etter Juventus' Fabio Quagliarella, som tidligere har vært koblet til Norwich, skriver The Times.

Liverpool håper å signere Granadas venstreback Guilherme Siqueira, melder Liverpool Echo. Det er ventet at Merseyside-klubben vil betale 6 millioner pund for 27-åringen.

Ifølge Daniel Aggers representanter skal Liverpool-stopperen være interessert i en overgang til Barcelona, hevder Daily Mail.

Hull ønsker å signere Wolverhampton-spiss Kevin Doyle om han går med på å halvere lønnen sin på 40.000 pund i uken, skriver Daily Mirror.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere