RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Storklubbene skal på handletur.

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte. Ny uke, nye muligheter!

Det florerer ikke av rykter, men her er de vi fant mandag:

Manchester United-sjef David Moyes fikk mye kritikk for et passivt overgangsvindu, der Marouane Fellaini ble den eneste skikkelige forsterkningen. Nå skal United prøve å rette opp inntrykket, skal vi tro Sport Direct News. De hevder nemlig at rødtrøyene er i ferd med å legge inn et sjokkbud på Barcelona-spiller Andres Iniesta. 29-åringen skal nylig ha avslått katalanernes tilbud om kontraktsforlengelse.

Vi sier bare: God jul og takk for kaffen.

Chelsea-sjef Jose Mourinho skal ifølge flere engelske aviser, blant annet Daily Mail, ha bedt styret om å skaffe ham en superspiss i det kommende januarvinduet. Portugiseren skal ikke være fornøyd med dagens stall, og nå skal Borussia Dortmunds Robert Lewandowski være på toppen av ønskelisten, skal vi tro den engelske avisen.

Det vil trolig åpne for et salg av Fernando Torres, som i sommer ble koblet til begge gamleklubbene Atletico Madrid og Liverpool.

Samtidig skal det ikke være aktuelt for Chelsea å hente tilbake Romelu Lukaku fra lånet i Everton, hevder Daily Mail.

En annen stjerne som kan være på vei ut portene på Stamford Bridge, er midtbanespiller Juan Mata. 25-åringen ble kåret til Chelseas beste spiller i to sesonger på rad, men er foreløpig veiet og funnet for lett av José Mourinho. Nå skal den franske storklubben PSG være svært interessert i spanjolens tjenester, hevder Daily Express.

Udinese skal være i førersetet i kampen mot Manchester United om Desportivo Brasils 17 år gamle spiss Bruno Gomes, skriver Daily Express. I Udinese skal han være tiltenkt en plass som Luis Muriels erstatter, mens United bare kan tilby reservelagsspill.

Arsenal og Juventus skal begge være ute etter Basels midtstopper Fabian Schar. Sveitseren scoret som kjent begge målene mot Norge i den fatale landskampen på Ullevaal, og skal nå være klar for større oppgaver.

Til slutt:

Nettsiden Caughtoffside er like troverdig som en Uwe Rösler på sinnemestringskurs, men mandag har de publisert en liste over de ti spillerne som blir mest ettertraktet i det kommende januarvinduet. Her er listen:

10: Keisuke Honda
9: Emmanuel Adebayor
8: Mohamed Salah
7: Burak Yilmaz
6: Marco Verratti
5: Demba Ba
4: Arda Turan
3: Angel Di Maria
2: Wayne Rooney
1: Juan Mata

Ha en god dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere