Mandagens Premier League-rykter

Foto: Srdjan Stevanovic / Getty Images / All over Press (2013 Getty Images)

Begge disse kan havne i Premier League i vinter.

14.10.13 13:15

Crystal Palace skal stå klare til å hente Abdisalam Ibrahim når 22-åringens låneavtale med Strømsgodset går ut i desember. Den Manchester City-eide nordmannen har spilt 23 tippeligakamper for gulljagende Strømsgodset denne sesongen.
(Daily Mirror)

Micah Richards sliter tungt med å få spilletid i Manchester City. Nå vil Alan Pardew se på muligheten for å hente 25-åringen til Newcastle i januar. The Magpies' manager ønsker å gi Mathieu Debuchy en ny konkurrent i kampen om en høyrebackplass.
(TalkSport)

Victor Valdes har lenge vært koblet til Arsenal, men nå hinter 31-åringen om at han kommer til å avslå The Gunners og i stedet slutte seg til Monaco etter årets sesong.
(Daily Mail)

Reece Wabara har imponert stor på utlån i Doncaster denne høsten. Manchester City har nå varlset at klubben akter å hente 21-åringen tilbake til klubben i januar og gi ham en sjanse i Premier League.
(Daily Mirror)

Keisuke Honda er klar på at han kommer til å forlate CSKA Moskva når kontrakten hans går ut. Milan har lenge vist interesse for japanaren, men nå kan det se ut som Tottenham er mest aktuelt. Lonon-klubben skal være villig til å tilby playmakeren, som i dag tjener 70.000 pund i uka, en lønnsøkning.
(Sunday Express)

David Moyes var, før han ble manager i Manchester United, interessert i å hente Tendayi Darikwa fra Chesterfield til Everton. Skotten skal fremdeles ha 21-åringen på blokka og vurderer nå å hente ham til Old Trafford.
(Daily Star)

Liverpool, Chelsea og Real Madrid skal alle være ute etter underskriften til Nemanja Matic. Midtbanemannen ble kåret til årets spiller i Portugal forrige sesong, etter å ha tatt prisen for månedens spiller ved tre anledninger.
(O Jogo)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag