RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Mandagens Premier League-rykter

Vips, så var Gareth Bale tilbake på ryktebørsen.

Gareth Bale gikk fra Tottenham til Real Madrid for store penger i sommer, men ryktene rundt waliseren tar likevel ikke slutt av den grunn.

Nå meldes det fra engelske tabloider at Manchester United fortsatt følger Bale nøye, og om stjernen ikke skulle finne seg til rette i Madrid, skal Old Trafford-klubben stå klar til å komme med et bud for å snappe ham opp.

Wayne Rooney er en annen det har vært mange rykter rundt de siste årene. Spissen ble i sommer koblet heftig med Chelsea, og det kan virke som om de blå fortsatt ikke har gitt opp kampen om å hente stjernen. José Mourinho skal angivelig være villig til å legge inn et nytt bud på Rooney til vinteren og det skal lyde på 35 millioner pund.

Litt mer United-nytt.

Storklubben blir mandag koblet med en overgang for Basels 18 år gamle Michael Goncalves. Forsvarsspilleren blir sett på som et stort talent. Vi tar også med at United-manager David Moyes skal være villig til å slippe unggutten Wilfried Zaha på lån i januar. Nykommeren har fått lite spilletid i høst.

Greske Kostas Mitroglou er en spiss i form og Olympiakos-mannen har scoret 14 mål på 14 kamper denne sesongen. Liverpool, Borussia Dortmund og Arsenal skal være interessert.

En annen som står på ønskelisten til flere Premier League-klubber er forsvareren Bruno Martins Indi. Feyenoord-trener Ronald Koeman innrømmer at 21-åringen kan bli solgt allerede i januarvinduet.

Vi fortsetter i sporet «unge, lovende talenter». I Belgia sitter Anderlecht på en juvelene Dennis Praet og Youri Tielemans, på henholdsvis 19 og 16 år. Både Arsenal, Chelsea og Tottenham skal følge nøye med på situasjonen til de to spillerne.

Hull-manager Steve Bruce er lysten på å sikre seg Tottenhams Jake Livermore på permanent overgang i januar. Livermore er for tiden på lån i klubben.

Kilder: BBC, Sportinglife, Sky Sports, Metro, Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere