RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Mike Egerton / Pa Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool og Manchester United kniver om samme spiller.

I nøden spiser fanden fluer, sies det. Jeg vet ikke om det stemmer, men jeg var at vi i Nettavisen jobber hardt for å gi fotballelskere nyheter, interessant lesestoff og god underholdning.

Vi forsøker å gjøre alt dette i de daglige Premier League-ryktene, men det er ikke alltid like enkelt. Det er tross alt ikke hver dag det er interessante rykter i engelske aviser.

Da får man ty til kilder man helst ønsker å unngå. Det gjør vi i dag.

Daily Star melder at Arsenal vurderer å by 15 millioner pund for Demba Ba i januar. 27-åringen har fått lite spilletid etter overgangen fra Newcastle til Chelsea, og Arsenal trenger et bedre alternativ til Olivier Giroud enn Nicklas Bendtner.

Samme avis melder at Joe Hart vil få sparken i Manchester City. Den engelske keeperen har spilt under pari de siste ukene og er blitt satt ut av laget av manager Manuel Pellegrini. Daily Star mener å vite at Hart kan bli erstattet av Victor Valdes, Barcelona-keeperen som mest sannsynlig er inne i sin siste sesong på Camp Nou.

QPRs brasilianske stjernekeeper Julio Cesar skal også være aktuell.

Vi fortsetter vår leting i engelsk presses kjeller, og finner i Daily Mirror ut at både Liverpool og Manchester United er ute etter signaturen til Moussa Dembele. Ikke Tottenham-stjernen, men Fulham-tenåringen. 17 år gamle Dembele kom til Fulham fra Paris St. Germain, men kan allerede være på vei bort.

I Daily Express kan vi mandag lese at Josh Pritchard ikke ønsker å forlenge sitt utlån fra Fulham til Tromsø og kommer til å reise hjem til England. Adeccoligaen klinger kanskje ikke så bra på engelsk.

Daily Mirror melder at Heurelho Gomes også mest sannsynlig reiser hjem når kontrakten går ut. Brasilianerens avtale med Tottenham gjelder fram til sommeren.

Vi avslutter med at The Sun melder at både Samuel Eto'o og Jermain Defoe står på ønskelisten til det kanadiske MLS-laget Toronto.

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere