RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp / NTB Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Radamel Falcao kan bli den store signeringen i januar.

I sommer svarte David Moyes oftere på spørsmål angående Wayne Rooneys framtid i Manchester United enn han skiftet truser. Skotten insisterte på at stjernespissen trente hardt og kom til å bli værende i klubben til tross for alle spekulasjonene. Moyes er fremdeles ikke stresset til tross for at Rooneys kontrakt med Manchester United går ut etter neste sesong. Han føler seg trygg på at den blir forlenget.
(The Sun)

På toppen av årets kortstatistikk i Premier League finner vi Youssof Mulumbu. WBA-spilleren er ikke kjent for å være noen «feinschmecker» på banen, men det betyr ikke at han ikke har høye tanker om seg selv. Han uttaler nemlig at han er klar til å flytte til en mer «classy» klubb, og Arsenal står klar til å hente 26-åringen.
(Metro)

De fleste er klar over at Chelsea har lånt ut sin beste spiss denne sesongen. Men Romelu Lukaku er ikke den eneste spilleren som er sendt på lån ut dørene på Stamford Bridge. Nathaniel Chalobah, som var på lån i Watford forrige sesong, er for øyeblikket på låneopphold Nottingham Forest-spiller. Nå skal også Leeds være interessert i å hente stortalentet til Elland Road.
(Daily Mirror)

Det har stinket «sparken» av Martin Jol helt siden Rene Meulensteen gjorde sin inntreden på Craven Cottage. Søndag kom beskjeden vi har ventet på en stund - Jol fikk endelig sparken. Meulensteen benekter imidlertid at han spilte noen rolle i dette.
(The Times)

Hvem som skal ta over Martin Jols rolle som julenisse-look-alike i Premier League nå er foreløpig usikkert. Det som er sikkert er at Jol selv får en god jul. Nederlenderen får nemlig utbetalt 820.000 pund etter han ble sparket.
(The Sun)

Ashley Young har bidratt med flere svalestup enn scoringer og målgivende pasninger etter overgangen fra Aston Villa til Manchester United. Nå har David Moyes startet jakten på en ny kantspiller. Everton Ribeiro, Alessio Cerci og Ryan Gauld blir alle fulgt tett.
(Tribal Football)

José Mourinho lurer ingen med sitt snakk om at Chelsea ikke kommer til å hente noen spisser i januar. Lisboa-pressen er overbevist om at representanter fra Chelsea møtte Jackson Martinez' agent i den portugisiske hovedstaden i helgen. Chelsea-manageren skal også selv ha sjekket opp mulighetene for å hente Radamel Falcao. Det åpner snart et nytt overgangsvindu, og du bør ikke bli overrasket dersom José Mourinho spiller hovedrollen.
(Tribal Football)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere