RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Jasper Juinen / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
- Vil hente Xabi Alonso tilbake til Premier League.

Om få dager åpner igjen overgangsvinduet, og de engelske avisene er for fullt i gang med å spekulere i potensielle overganger.

Mandag skriver Daily Express at Chelsea håper å kunne hente tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso tilbake til Premier League. 32-åringen, som for øyeblikket spiller for Real Madrid, skal nylig ha takket nei til å signere en ny kontrakt med den spanske storklubben, og London-klubben håper nå at de skal klare å lokke spanjolen tilbake til England.

Manchester Uniteds, Nick Powell, opplever for øyeblikket stor suksess i Championship-klubben Wigan, men nå ønsker Hull-manager Steve Bruce å hente unggutten på lån til Hull, melder Daily Mirror. Hull må imidlertid enten kjøpe eller kvitte seg med Danny Graham eller Jake Livermore om det skulle bli aktuelt med et lån av Powell. En Premier League-klubb kan nemlig kun låne to spillere fra en konkurrerende Premier League-klubb og Hull har for øyeblikket fullt opp deres kvote.

Liverpool planlegger å legge inn et 7-millionersbud på Udinese-spiller Emmanuel Agyemang-Badu i januar, skriver Metro. Brendan Rodgers skal ikke være fornøyd med bredden i Liverpool-troppen og håper den 23 år gamle midtbanespilleren fra Ghana kan være med på å forsterke laget.

Evertons venstreback Leighton Baines har de siste sesongene blitt koblet til blant andre Manchester United, og Everton-fansen fryktet landslagsbacken kunne komme til å følge tidligere manager David Moyes til Manchester da han tok over laget i sommer. En overgang ble imidlertid aldri noe av og skal vi tro Evertons nye manager Roberto Martinez, kan fansen også ta det helt med ro i januar. Martinez kan nemlig garantere at Baines ikke vil forlate Everton til fordel for Manchester United, skriver Sky Sports.

Stoke har gått på to stygge tap i løpet av det hektiske juleprogrammet og nå håper manager Mark Hughes at han kan forsterke laget i januar. Stoke-manageren ønsker, ifølge Daily Mirror, å låne tidligere Chelsea-forsvarer Michael Mancienne fra Hamburg.

Til slutt tar vi med at Harry Redknapp og QPR håper å kunne låne 20 år gamle Harry Kane fra Tottenham, melder The Sun. Kane er sett på som et stort spisstalent, men er for øyeblikket et fjerdevalg på spissplassen i Tottenham bak Emmanuel Adebayor, Roberto Soldado og Jermain Defoe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere