RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Både Manchester United og Arsenal skal være interessert i denne spissen.

I helgen ble det klart at Robert Lewandowski forlater Borussia Dortmund til sommeren, til fordel for den tyske serielederen, Bayern München. Det betyr hardere kamp om spissplassene hos den tyske storklubben. Daily Express hevder nå at 27 år gamle Mario Mandzukic kan være på vei bort fra klubben. Avisen skriver at både Manchester United og Arsenal følger kroatens situasjon i klubben tett.

Tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou kan være på vei tilbake til Premier League, melder Daily Mirror. Både Liverpool og Tottenham Hotspur vurderer å hente 28-åringen, som for øyeblikket spiller for franske Lille, melder avisen.

John Heitinga hadde, ifølge en rekke engelske aviser, muligheten til å forlate Everton til fordel for West Ham forrige uke, men valgte å vrake tilbudet fra London-klubben. Nå hevder Daily Mail at Norwich vil gi nederlenderen et tilbud. 31-åringens kontrakt med Everton går ut til sommeren, og han har foreløpig ikke spilt ett eneste minutt Premier League-fotball denne sesongen. Det er derfor ventet at Heitinga vil bytte arbeidsgiver i løpet av måneden i håp om å sikre seg en plass i Nederlands VM-tropp.

Mye tyder på at både Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli blir Cardiff-spillere i løpet av kort tid. Søndag bekreftet Heerenveen-manager, Marco van Basten, at Eikrem blir solgt til Cardiff, mens Molde bekrefter forhandlinger med Premier League-klubben om Mats Møller Dæhli til Romsdals Budstikke. Engelske Daily Mail hevder Cardiff vil betale 2 millioner pund for Eikrem, samtidig som avisen skriver at Ole Gunnar Solskjær fortsatt håper å kunne låne Wilfried Zaha fra Manchester United.

Daily Mirror melder at styrtrike Monaco ønsker å hente Thomas Ince fra Blackpool. 21-åringens kontrakt går ut med Championship-klubben til sommeren, og det er ventet at også en rekke Premier League-klubber ønsker hans tjenester.

Stortalentet Will Hughes, som for øyeblikket eies av Derby, skal være på ønskelisten til en rekke toppklubber i Premier League. Liverpool, Manchester United og Arsenal, er bare noen av klubbene som blir koblet til 18-åringen, men nå sier Derby-sjef Sam Rush at det ikke blir aktuelt med noen overgang for Hughes i januarvinduet, skriver Daily Star.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere