*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Claudio Villa / Getty Images

Hevder David Moyes vil hente tilbake Paul Pogba.

Manchester United har aldri lagt skjul på at de er på spillerjakt, men de har vært klare på at det vil bli vanskelig å hente forsterkninger i januar. Det hindrer imidlertid ikke David Moyes i å se seg om etter potensielle nye signeringer. Søndag ble han observert på tribunen i kampen mellom Cagliari og Juventus. Ifølge Daily Mail var han der for å se Cagliari-forsvarer Davide Astori, samt Juventus' Arturo Vidal.

Daily Express hevder imidlertid at Moyes også var der for å lokke Paul Pogba tilbake til Old Trafford. 20-åringen forlot Manchester United gratis i 2012 da kontrakten hans gikk ut.

Chelsea-manager Jose Mourinho, skal være interessert i å hente 19 år gamle Kurt Zouma fra St. Etienne. Ifølge Daily Express håper portugiseren at 19-åringen etter hvert kan bli en erstatter for John Terry.

Samme avis hevder Bayern München, Napoli og Paris St-Germain alle kjemper om signaturen til Chelsea-spiller Juan Mata. Spanjolen har fått lite spilletid denne sesongen, og skal ikke være fornøyd i London-klubben.

Wolfsburg sportsdirektør, Klaus Allofs, føler seg sikker på å signere Kevin de Bruyne fra Chelsea, melder The Independent.

Manchester Citys svenske spiss, John Guidetti, ser ut til å ende opp på lån hos Stoke City, skriver The Independent. Svensken står for øyeblikket langt bak i køen hos City, og et låneopphold kan være med på å skyte fart i 21-åringens karriere.

Papiss Cisse kan komme til å forlate Newcastle hvis en ikke navngitt klubb i Qatar legger inn et bud på 10 millioner pund for spissen, skriver Daily Mail. Klubben skal allerede ha kommet med et bud på 9 millioner pund, men Premier League-klubben skal ha satt en prislapp på 10 millioner pund.

Daily Mirror hevder Manchester United, Arsenal og Chelsea ønsker Atletico Madrids, Saul Niguez. 19-åringen er for øyeblikket på lån hos Rayo Vallecano.

Til slutt tar vi med at The Guardian melder at Patrice Evra kommer til å forlate Manchester United når kontrakten hans går ut i juni.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.