*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Paul Ellis / Afp

Manchester City-stjerne kan forsvinne til spansk fotball.

03.02.14 12:50

Det tyrkiske overgangsvinduet stenger ikke før mandag kveld, og Fenerbache skal være lystne på å hente Newcastle-angriper Papiss Cisse i løpet av dagen, melder Daily Mail.

Tidligere Arsenal-spiller Eduardo er på utgående kontrakt hos den ukrainske storklubben Shakhtar Donetsk. Ifølge Talksport skal Queens Park Rangers vurdere å hente han tilbake til England til sommeren.

The People hevder at Barcelona er ute etter Manchester City-stjernen David Silva som erstatter for Xavi. Samme avis forteller at Tottenham ønsker å hente City-keeper Joe Hart dersom de mister sin franske målvakt Hugo Lloris til Paris St. German.

Den defensive midtbanespilleren Lee Cattermole, som er mest kjent for å pådra seg gule og rød kort, kan være på vei til italiensk fotball. Metro hevder å vite at tidligere Liverpool- og Chelsea-manager Rafa Benitez ønsker at hans Napoli sikrer seg 25-åringen til sommeren. Cattermole ryktes også til Stoke.

Chelsea-unggutten Oriol Romeu er for tiden på utlån i Valencia. London Evening Standard forteller at spanjolen er usikker på sin fremtid hos London-klubben.

Etter at Tom Ince ble klar for Crystal Palace mot slutten av overgangsvinduet i januar, skal Tony Pulis være lysten på at den unge midtbanespilleren Jonathan Williams blir sendt ut på lån for å få spilletid. Det er Daily Mirror som hevder dette.

Ole Gunnar Solskjær er ifølge SkySports ikke helt ferdighandlet. Selv om overgangsvinduet er stengt for denne gang skal Solskjær fremdeles ønske seg forsterkninger. Juan Cala skal ha fått sin kontrakt med Sevilla kansellert, og det forventes at forsvarspilleren signerer for Cardiff på en gratisovergang i løpet av de neste dagene.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag